Prati nas

Show

Procvjetala je

Ruža Adelborg: Ja sa 65 godina imam pravo na sve!

Šveđanka hrvatskih korijena kaže da je cijeli život brinula o djeci i teško radila. Sada je došlo vrijeme da ispuni svoje snove i posveti se sebi.

Objavljeno

|

Ruža Adelborg odgovorila je hejtericama.
Ruža Adelborg (scr: RTL)

Natjecateljica Ruža Adelborg (65) našla se na meti zlih jezika i to zbog iskazivanja nježnosti prema farmeru Iliji Striniću (55). Iako se od prvih poljubaca ljubav između Šveđanke slavonskog porijekla i Ličanina bosanskih korijena lagano stišala, Ruža je gledateljima RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” rekla što misli o njihovim kritikama.

“Ja danas sa 65 godina imam pravo na sve; i na ljubav i na dodire i na uživanje u životu s jednim partnerom. Imamo ih pravo i mijenjati, ako želim. I na to imam pravo. Danas nema granica”, kazala je.

“Posebna sam i iskusna u životu. Skoro sama sama odgojila troje djece. Nisam imala vremena za privatan život. Imala sam samo posao, kuću i djecu. Imala sam muškaraca manje nego što je prstiju na jednoj ruci. Neiskusna sam. Nisam imala mladost. Od djeteta sam postala majka i žena”, dodala je.

Oglas

Ruži je danas, objasnila je, bliskost s muškarcem puno važnija nego ranije. “Želim ugasiti samoću u sebi, da se imam s kim poljubiti, zagrliti ga, voditi ljubav i sve ostalo.” Ruža za sebe kaže da je pristojna i da se ne pravi da je nešto što nije. “S dvije noge sam na Zemlji. Muškarci to obožavaju.”

Iliji se javila zato što je čovjek bez obaveza. Naime, Ruža ne želi ostatak života teško raditi ili čuvati djecu, već su joj na umu uživanja i putovanja. “Naša veza je još friška, tako da neću ništa planirati, dok se bolje ne upoznamo”, rekla je lijepa Ruža.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.