Prati nas

Show

Ljubav je na selu

Zlatko: Ranka bi meni komandirala, zato sam je izbacio, imam pravo birati

Iako je Ranka govorila da je Zlatko gospodin, promijenila je mišljenje nakon što ju je izbacio iz emisije. Podsjetimo, umirovljeni zetovac iz Gračeca, neugodno je komentirao i izgled svojih djevojaka.

Objavljeno

|

Zlatko komentira izgled djevojaka.
Zlatko Jakupović (scr: RTL)

Zlatko Jakupović (72), najveći zavodnik ovogodišnjeg ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, objasnio je zašto je izbacio kandidatkinju Ranku Janković (68). “Ranka se malo ponijela kao osoba koja bi meni odlučivala, tako se postavila. Meni to nije odgovaralo. Nije baš moj neki tip da bih je vodio na imanje”, kazao je za RTL.

Komentirao je i njezine riječi da su malo kliknuli. “Nisam ništa kliknuo na nju. Nisam nikoga izdvajao. Uvijek smo grupno razgovarali, osim kad su bili razgovori jedan na jedan. Ne znam što je ona mislila s tim da smo kliknuli”, rekao je Zlatko. 

Kaže da mu je bilo jasno da se on sviđa njoj. “Vidio sam ja da ona mene simpatizira. Priznajem da malo odskače od drugih. Dobro izgleda pa je mislila da je favoritkinja. Jednostavno, ona nije za mene. Imam pravo birati što hoću. Ne može meni nitko ništa nametati”, istaknuo je.

Oglas

No lijepa Ranka ima svoje viđenje odnosa sa Zlatkom. “Ne znam što je presudilo da me pošalje kući, možda njegova zločestoća”, rekla je kroz smijeh. Nije joj jasno ni zašto je Zlatko toliko hvalio Antonijine oči. “Ja imam lijepe zelene oči zbog kojih su nekad muškarci trčali za mnom. I sada mi još to govore”, otkrila je RTL-u.

“I noge sam imala krasne u mlađim danima toliko da su muškarci trčali za mnom. Počela sam nositi hlače zbog toga, ali nije pomoglo. Pitala sam jednog gospodina pa kako znate da imam krasne noge ako imam hlače pa mi je odgovorio: ‘To se vidi i preko hlača’”, prisjetila se Ranka, koju ljudi prepoznaju i zaustavljaju zbog sudjelovanja u emisiji. “Kažu da im nije jasno kuda je gledao i zašto me nije odabrao”, ispričala je.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.