Prati nas

Show

Slomljeno srce na vidiku

Ruža pod naletom Ilijinih strasti: ‘Guši me, ne pušta me, treba mi zraka’

Očekuje li Ilija previše i prebrzo od šarmantne Ruže? Ako je suditi po izjavama kandidatkinje popularne emisije, Ilija će još neko vrijeme stajati pred vratima njene spavaće sobe. Ruža jednostavno ne želi srljati i prebrzo se vezati za brkatog farmera.

Objavljeno

|

On uvijek očekuje da sam uz njega, drži me za ruku, očekuje da se ljubimo, ne pušta me, kaže Ruža.
Ruža Adelborg (scr: RTL)

“Malo, malo pa cmok”, govorila je nedavno kandidatkinja RTL-ovo ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, Ruža Adelborg (66) iz Malmöa. Naime, što je svjetiljka za noćnog leptira, to je fatalna Ruža za Ličanina bosanskih korijena, Iliju Strinića (55) iz Gračaca.

Milijun poljubaca razmijenili su pred kamerama, a Ruža je govorila kako joj gode te nježnosti kojima je obasipa senzualni Ilija. Par se ljuljao, grlio, plesao i, kako je Ruža najavljivala, uskoro su se trebali sjediniti u njenoj ložnici. No, čini se da je strast ipak popustila.

Ilija je, doznalo se, Ruži zamjerio što mu nije udijelila jutarnji poljubac, no svejedno će je povesti na svoju farmu. Iz svojeg je jata eliminirao Jelicu, i to dogovorno, zbog zdravstvenih razloga.

Oglas

Ruža se pak nada da će se Ilija na farmi posvetiti i drugim kandidatkinjama – Mirjani i Mariji. “Nisam se ohladila, ali treba mi vremena”, kazala je. “On uvijek očekuje da sam uz njega, drži me za ruku, očekuje da se ljubimo, ne pušta me. Jednostavno me ne pušta. Ilija me je počeo gušiti. Ove djevojke što idu s nama one će me spasiti od njega. Ja ću prodisati kad se posveti njima i kada ga budem promatrala izdaleka”, izjavila je Ruža.

O svom savršenom muškarcu kratko je dodala: “Danas u ovim mojim godinama je savršeni muškarac koji je slobodan, koji nema obaveza, da možemo uživati zajedno, putovati, doručkovati, leći navečer zajedno, da nema nekih problema, da živimo u harmoniji, da ona poštuje moju djecu, ja njegovu i to je to. “Je li Ilija njen savršeni muškarac, iako je desetljeće mlađi, ostaje nam za vidjeti.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.