Prati nas

Show

Zlatko nije zadovoljan izgledom kandidatkinja: Lopate, ravne, okrugle

Jedina koja je prošla strogu vizualnu kontrolu je umirovljenica Ranka Janković iz Zagreba, no izbirljivom Zlatku ne dopada se njen karakter.

Objavljeno

|

Zlatko komentira izgled djevojaka.
Zlatko Jakupović (scr: RTL)

Glavni zavodnik ovogodišnjeg izdanja ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, Zlatko Jakupović (72) iz Gračeca, iznimno je strog kada je ženska vanjština u pitanju. Za sebe kaže da traži i partnericu i ljubavnicu, a preferira kruškoliki izgled ženskog tijela.

No, malo je koja kandidatkinja zadovoljila njegove standarde. “Treba mi kruška, a ona izgleda kao kukuruz,” rekao je za Ljubicu. “Izgleda kao držalo od lopate,” komentirao je Bibu. Bernarda mu pak izgleda “kao tikvica.” Ni Cveta nije prošla ispit jer mu je previše okrugla, dok mu je Blanka isuviše ravna.

“Malo je kruškasta, mogla bi proći što se tiče tijela,” rekao je za Ranku, koja mu pak ne odgovara karakterom. “Nije mi se svidjela, cinična je. Iz nje ne izvire ništa pozitivno,” kazao je dok Ranka misli da ga je, ipak, uspjela zavesti. “Zgodan je, moram priznati. Pravi je muškarac”, izjavila je.

Oglas

Tko je Zlatko Jakupović koji je zapeo Ranki za oko?

Zlatko je simpatični umirovljenik iz Gračeca, bivši vozač tramvaja, koji danas brine o svom vrtu i voćnjaku, a u slobodno vrijeme, kaže, voli ići po plesnjacima, ali i kuhati. Bio je u braku 24 godine i iz tog braka ima troje odrasle djece.

Tko je Ranka iz Ljubavi na selu?
Ranka je jedina kandidatkinja koja je zadovoljila Zlatkove estetske kriterije (scr: RTL)

Nakon smrti supruge, nije bio u ozbiljnoj vezi te vjeruje kako bi u emisiji mogao upoznati dobru ženu od 50 do 65 godina s kojom bi se mogao bolje upoznati, a prijavio se na nagovor prijatelja. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar, neiskvaren i društven. Od buduće odabranice očekuje da zna kuhati, da je uredna, vrijedna, drži do sebe i ne visi po cijele dane na mobitelu. “Za pravu sreću potrebno je dvoje”, ističe Zlatko.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.