Prati nas

Show

Zna što želi

Bahra: Ne padam na udvarače s Facebooka, želim kvalitetnu osobu

Bahra je, zahvaljujući svojoj iskrenosti i nastupima lišenim intriga i trača, postala omiljeno televizijsko lice. Njeni bi savjeti, proizašli iz bogatog iskustva, mogli dobro doći ovogodišnjim farmerima i kandidatkinjama.

Objavljeno

|

Bahra Zahirović (scr: RTL)

Veteranka RTL-ova ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, Bahra Zahirović (59), dala je nekoliko savjeta farmerima 17. sezone. “Poručujem farmerima da se u najboljem izdanju prikažu kandidatkinjama. Neka pokažu što ljepši karakter, vještine, da sve bude prirodnije. Neka budu zainteresirani, prirodni”, kazala je Bahra za RTL.

“Kandidatkinje trebaju pokazati svoje vrijednosti, biti što kvalitetnije, što pristojnije i što više se zabavljati”, dodala.

Na žalost brojnih obožavatelja, Bahra ove sezone neće dominirati pred kamerama, no nije joj žao zbog toga što propušta 17. sezonu popularne emisije. “Ja sam pokušala pronaći srodnu dušu, ali nije išlo. No nakon svega i dalje želim pronaći ljubav, biti u vezi”, ispričala je simpatična Bahra.

Oglas

Kaže da ima puno udvarača na društvenim mrežama. “Ali ja na to ne padam. Svaki muškarac, koji želi vezu, uživo će se suočiti s vama, biološki vas upoznati, popit ćete kavu, otići na spoj. Želim emotivnu povezanost, želim kvalitetnu osobu koja je na mjestu”, pojasnila je Bahra za čime traga.

Otkrila je da se s dosta kandidata ‘Ljubav je na selu’ i dalje druži. “Ines i Irena su mi dobre prijateljice, ponekad s Rankom popijem kavu. Bila sam i s Katarinom na kavi. Stjepan mi se javio ljetos, pitao kako sam, ništa previše. Zvonko Šantalab mi se javio. Čujemo se zahvaljujući društvenim mrežama. Sa svakim volim popričati”, ispričala je Bahra.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.