Prati nas

Show

Konačno!

Vesna se vraća! Povratak veteranke oduševio ljubitelje ruralnog zbiljokaza

U mlađem sam društvu opuštenija, izjavila je svojevremeno temperamentna Vesna. Očekujemo da će se tim motom voditi i u 17. sezoni Ljubavi na selu.

Objavljeno

|

vesna Vuković, kandidatkinja iz agro showa Ljubav je na selu, ne pristaje na društveno nametnuto ponašanje. Za nju su godine samo broj, a život je jedan i valja ga iskoristiti!
Vesna Vuković (scr: RTL)

“Ove dame već su radile show, a neće ga nedostajati ni u novoj sezoni Ljubavi na selu!” Naziv je to kratkog video defilea povratnica u nadgledaniji ruralni zbiljokaz, a koji je objavio RTL na svojim društvenim mrežama.

Već smo pisali da se vraćaju njegovateljica Brankica, jogina Milena i umirovljena izbacivačica Marija. No malo tko je ostao ravnodušan na kadar u kojem se pojavljuje ikona ove televizijske uspješnice – Vesna Vuković. “Priznala sam, bilo je”, kazala je u kratkom isječku ostavljajući brojnog obožavatelja u slatkom iščekivanju nove sezone u kojoj, sada znamo, neće nedostajati suptilnog zavođenja, intriga i ženskih sukoba.

Podsjetimo, 53-godišnja pomoćna kuharica prošle je sezone ljubav tražila na imanju gušćanskog zavodnika Ivana Detkovića (30), no u samom finalu istisnula ju je Samanta s kojim Ivan ipak nije prešao na “višu razinu igre”.

Oglas

Ranije je, kao potencijalna snaha, Vesna oduševila Ivanovu majku. “Bit ću sretna i zadovoljna što god Ivan odluči, makar imao i dvije mame”, objasnila je Višnja Detković u kameru. “Ivanova mama je jako dobra i draga žena. Prihvatila me je fenomenalno. To me je iznenadilo”, uzvratila je Vesna komplimente potencijalnoj svekrvi.

Ipak, od svega toga nije bilo ništa. “Vjerujem da su kod njega presudile moje godine. Starija sam od njega, zato je odabrao Samantu. Uvjerena sam sto posto da je Ivan napravio jednu veliku grešku. Ako bi se Ivan ikada odlučio bilo što, moja vrata su mu uvijek otvorena. Eto njega za par dana. Vraćam se kući, poslu, nastavljam život. Možda Ivan pokuca na moja vrata, nikad se ne zna”, rekla je uz smijeh Vesna.

Malo tko je zaboravio da je upravo Vesna zaslužna za antologijsku scenu ove televizijske uspješnice u kojoj je farmera i protukandidatkinje izazvala da se obnaže u bazenu. “Malo je to dig’lo atmosferu, ali nije ona pokazala ne znam što. Kao da to nikad u životu nisam vidio”, komentirao je Ivan epizodu iz uzavrelog bazena.

“Na silu ne mogu nikoga zavesti, na silu ne ide ništa. Tu ne pomaže nikakva strategija. Ako je on, onako mrtav, ne ide”, naglasila je. Kako i sama priznaje, bitan joj je fizički izgled, ali kod nje sve mora biti vrlo – prirodno. Kako je Vesna dominirala prošlom sezonom Ljubavi na selu, provjerite na ovoj poveznici.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.