Prati nas

Show

Sve ga žele

Vragolasti Zvonko (58): ‘Žene me love, ali ja imam prijateljicu za razgovor’

Ovo će ljeto tijelo izložiti morskim valovima i suncu, no ženidba mu nije ni onkraj pameti, priznaje nekadašnji miljenik malih ekrana.

Objavljeno

|

Zvonko Šantalab priznaje da je solo, ali ima prijateljicu za razgovor.
Zvonko Šantalab (scr: RTL)

Bivši kandidat ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” Zvonko Šantalab tražio je ljubav kod Raseme, a zatim je on bio farmer kojem su dolazile kandidatkinje. U oba slučaja nije pronašao ljubav, a sada za RTL kaže kako je ponovno sam.

“Nekad sam ja bio lovački pas, od lokala do lokala, od plesnjaka do plesnjaka, a sada mene žene love”, našalio se Zvonko, no priznao kako mu se žene zaista javljaju na društvenim mrežama. “Nisam u vezi, ali imam prijateljicu za razgovor”, naglasio je.

Trenutačno se, kaže, ne opterećuje time da što prije pronađe ljubav. “Prepustio sam se. Ljubav se ne planira, ona se dogodi ili ne dogodi. Možete je doživjeti ili ne”, rekao je. A je li spreman ponovno se oženiti? “To ne dolazi u obzir. Da dođe bilo tko, ne bih to učinio. Kakvi papiri? Ili se volimo ili ne. Ljubav neka traje cijeli život”, naglasio je.

Oglas

Sa Smiljom je bio nadomak ljubavnog odnosa, ali se on narušio na romantičnom putovanju. Slično se dogodilo i s Rasemom. No, o svojim bivšim kandidatkinjama samo najbolje. “Sa svima sam u kontaktu i dobrim odnosima”, rekao je.

Od ljubavnih drama odmorit će se na našoj obali. “Ovo će ljeto biti i rada i odmora. Na jadranskoj sam obali, neka me grize sol, neka me zapljuskuju valovi”, zaključio je.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.