Show

Zlatko otvoreno o svojoj karizmi: ‘Žene me obožavaju, navikao sam’

‘Imam svoj ukus i znam što želim u životu. U tom smislu ništa se neće promijeniti, rekao je.

Objavljeno

|

U čemu je tajna Zlatka Jakupovića (72) koji je u aktualnoj sezoni ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” dobio najviše pisama? Naime, Zlatku je pisalo čak devet djevojaka, a na farmu ih može povesti trostruko manje.

Da ne zrači privlačnošću samo s malih ekrana, potvrdio je i sam farmer za RTL. Žene pred njim padaju ničice i u stvarnom životu. ” “Pa to se meni događa već dvadesetak godina. Nije mi neuobičajeno. To je meni sve pod normalno”, ispričao je farmer. “To je moja karma, rođen sam pod tim znakom. Žene me obožavaju, da ne kažem da me vole”, pohvalio se bivši ZET-ov vozač.

“Jedna kandidatkinja me je osvojila stasom, pričom i ljepotom”, otkrio je Zlatko koji će morati izbaciti još dvije djevojke da bi na svoju farmu poveo samo njih tri. Za sada se čini da među sretnicama neće biti Ranka Janković (68), ponavljačica iz prošle sezone za koju Zlatko kaže da mu je pretjerano cinična te da “iz nje ne zrači ništa pozitivno”. Ranka, s druge strane, pozitivno i pohvalno govori o farmeru kojemu je pisala. “Zgodan je, moram priznati. Pravi je muškarac”, izjavila je.

Iako nije otkrivao detalje, Zlatko kaže da je odluku o izbacivanju već donio i da je ne namjerava promijeniti. “Imam svoj ukus i znam što želim u životu, u tom smislu ništa se neće promijeniti”, rekao je ovaj udovac iza kojega su dva braka.

Tko je Zlatko Jakupović koji je zapeo Ranki za oko?

Zlatko je simpatični umirovljenik iz Gračeca, bivši vozač tramvaja, koji danas brine o svom vrtu i voćnjaku, a u slobodno vrijeme, kaže, voli ići po plesnjacima, ali i kuhati. Bio je u braku 24 godine i iz tog braka ima troje odrasle djece.

Nakon smrti supruge, nije bio u ozbiljnoj vezi te vjeruje kako bi u emisiji mogao upoznati dobru ženu od 50 do 65 godina s kojom bi se mogao bolje upoznati, a prijavio se na nagovor prijatelja. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar, neiskvaren i društven. Od buduće odabranice očekuje da zna kuhati, da je uredna, vrijedna, drži do sebe i ne visi po cijele dane na mobitelu. “Za pravu sreću potrebno je dvoje”, ističe Zlatko.

Exit mobile version