Show

Zlatko je izbacio Ranku: ‘Ne voli on kruškice, on voli jablane!’

Obožavatelji RTL-ovog ruralnog zbiljokaza ‘Ljubav je na selu’ dovedeni su u stanje šoka kad je farmer Zlatko Jakupović (72) obznanio koje tri djevojke sa sobom vodi na farmu. Naime, izbačena je jedna od favoritkinja – Zagrepčanka Ranka Janković (68).

Objavljeno

|

“Znao sam koga ću izbaciti, ali to je nezgodno za sve”, kazao je Zlatko prije no što je priopćio koje će tri djevojke povesti na farmu u Gračec. “Malo me boli želudac, ali valjda idem na farmu”, kazala je miljenica gledatelja Ranka Janković. Ipak, iskusni Zlatko odabrao je Blanku, Bernardu i Antoniju za koju je rekao da mu je simpatija.

“Po pričanju gospodina Zlatka da on voli kruškice, mislila sam da sam tu negdje. Međutim, vidim da on voli jablane. Imala sam osjećaj da me je ipak pogledavao. Dovoljno je pričao sa mnom, mislila sam da je okej i da sam mu važna. Mislim da je, nažalost, igrač”, komentirala je za Zlatkov odabir i izgled omiljene mu kandidatkinje razočarana Ranka.

“Precijenila sam ga misleći da je gospodin i da pristaje meni. Nemam mu ništa za poručiti. Neka samo živi svoj život. Ja i dalje vjerujem u ljubav. Naići će kad se budem najmanje nadala”, dodala je ranka pjevajući stihove zagrebačke himne “Vraćam se Zagrebe tebi”.

“Ranku sam izbacio zbog toga kako se ponašala prema farmeru iz prošle sezone. I ovdje, vidim, nastavlja istim stilom”, objasnio je Zlatko. Za Ljubicu, koju je također izbacio, kazao je da mu je pregruba. Zlatko čini se, nema milosti kada je o odabiru žena riječ. Po vlastitom priznanju, žene ga salijeću već desetljećima, no on točno zna što traži i što mu treba.

I Ranka čini se ima visoke kriterije. “Ukusi su različiti, jasno, ali moj muškarac bi morao biti kulturan građanin, pristojan, obazriv. Morao bi imati ophođenje sa ženom. Morao bi me poznavati. Morao bi znati kad mi se plače da plačem, kad mi se smije da se veseli sa mnom. To je tako rijetko. Da, puno tražim, takav bi morao biti moj princ”, ispričala je u prošloj sezoni i dodala da bi njen partner morao biti normalan, ne bi smio piti alkohol i imati “loše primisli”. Da bi Ranka mogla uživati kraj njega, kaže da bi “morao poznavati ženu”. “Ako toga nema, nema ničega”, zaključila je ova šarmantna Zagrepčanka.

Exit mobile version