Show

Vrući bazen: Djevojke u šoku gledale kako se Mirjana i Ilija maze

Hoće li farmeru Iliji fatalna Mirjana slomiti srce? Dok on priznaje da su ga ponijele emocije, Mirjana hladnokrvno poručuje da na Iliju gleda kao na prijatelja.

Objavljeno

|

Ovogodišnja sezona ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” (RTL) puna je ljubavnih zapleta, a čini se da je svaka farma instalirala bazen kako bi se farmeri i djevojke opustili i prepustili strastima pod žarkim ljetnim sunce.

Svoju romantičnu stranu ovoga je puta pokazao farmer Ilija Strinić (55) iz Gračaca. Naime, svoje je djevojke pozvao na kupanje u vodi koju je ukrasio laticama ruža. Da je to učinio zbog markantne Ruže Adelborg (65), koja mu je bila prvi izbor, posumnjala je povratnica iz Australije, Mirjana Vuletić (61). No upravo se Mirjana, naočigled svih, prepustila maženju s farmerom u bazenu.

Zaštitarka Marija Banović (63) za Mirjanu kaže da je provokatorica. “Što se Ruže, Ilije i njegovih dodira s Mirjanom tiče, tu je lud zbunjenog. Ne mogu procijeniti što oni žele od svog života. Neka budu vesela trojka. Došla sam u vrtić.”

Ipak, Ruža s negodovanjem gleda na Mirjanu koja joj preotima voljenog muškarca “Dvolična je. Nije mu dala da je poljubi, skoro ni da joj pruži ruku. Sada kada sam se ja povukla, čini se da je sve dozvoljeno. Ilija želi nešto više, a po njenom ponašanju bih rekla da i ona isto želi. Ilija me nije vidio onako kako me je trebao vidjeti, to je dokaz. Nakon dva dana otišao je dalje”, ogorčeno je rekla Ruža koja je u ranijim epizodama govorila kako joj je nužna distanca jer ju Ilija svojim poljupcima i emocionalnom ovisnošću – guši.

Marija i Ruža su u šoku dok gledaju kako se Ilija i Mijarna maze.
Šokirane Marija Banović i Ruža Adelborg (scr: RTL)

Mirjana pak odgovara da je riječ o prijateljskoj interakciji. “Mislim da muškarci pogrešno procijene ženu i protumače njene pokrete. U vodi je sve to zabava, poslije vode, zna se da nema ništa”, kazala je Mirjana. “Još ništa nisam odlučio”, odgovara mazni Ilija, koji je ovoga puta uspio poljubiti Mirjanu. Kaže, Ruža mu ništa neće zamjeriti i dodaje da su ga ponijele emocije.

Exit mobile version