Show

Vesna posve iskreno: Doslovno nemam niti jedne mane

Pred kamerama se, rekla je ranije, osjeća opušteno jer je iskrena i nikad ne glumi. Iza nje je jedan brak koji je trajao 25 godina, a ima i troje djece.

Objavljeno

|

Vesna Vuković (53), kandidatkinja i ponavljačica ruralnog zbiljokaza Ljubav je na selu, malo koga ostavlja ravnodušnim. U popularnoj emisiji po treći puta traži ljubav i za sebe kaže da je vrlo emotivna osoba. Kada ju obuzme tuga, pretvara se u poetesu, priznala je pred kamerama RTL-a,

“Kad volim, onda stvarno volim srcem. To želim onda dokazati i pokazati da je stvarno tako i da stojim iza toga, ali voljela bih onda da i ta osoba isto prema meni pokaže ljubav”, rekla je.  Otkrila je i što misli o sebi. “Mane kao mane, doslovno, nemam ih. Možda bi ih netko iz moga društva mogao navesti, ako ih imam. Uvijek sam iskrena i direktna, što mislim to i kažem. Ne volim nikome govoriti iza leđa”, istaknula je Vesna. 

Kada je riječ i bivšim ljubavima, kaže da ne je naučila da ljudima ne treba previše vjerovati kako se ne bi razočarala “Voljela bih da kaže direktno što misli, misliš li ozbiljno ili ne misliš. Voljela bih da to opstane sa Željkom, da se još bolje upoznamo jer karakterno se podudaramo. Oboje smo komunikativni i imamo jako puno sličnosti”, navela je.

 “U mlađem društvu se osjećam opuštenije, čak i neke razgovore mogu lakše i jednostavnije voditi nego sa starijima”, kazala je prošle godine kada je boravila u Gušću na farmi Ivana Detkovića (30). Ipak, s gušćanskim zavodnikom sve je ostalo na prijateljskoj razini.

Pred kamerama se, rekla je ranije, osjeća opušteno jer je iskrena i nikad ne glumi. Iza nje je jedan brak koji je trajao 25 godina, a ima i troje djece. Sebe opisuje kao iskrenu, šaljivu, komunikativnu i simpatičnu osobu, koja je mlada duhom, voli se zabavljati i upoznavati nove ljude. Slične osobine voljela bi i od budućeg partnera.

Exit mobile version