Prati nas

Show

Tužan rođendan

Tereza leži u bolnici: Nije mi do proslave 86. rođendana

Miljenica nacije posljednjih nekoliko godina rođendane dočekuje u bolnici. Ionako, kaže, za njih ne haje. Njeni obožavatelji žele joj što brži oporavak i povratak na pozornicu.

Objavljeno

|

Tereza Kesovija (screenshot: Pjesma nad pjesmama)

Pjevačica Tereza Kesovija danas je napunila 86 godina. Nažalost, rođendan neće moći proslaviti jer se nalazi u bolnici. “Ja sam u bolnici. Žao mi je, nisam u stanju vam objašnjavati što mi se dogodilo. Pala sam, jako sam se udarila,” rekla je za Net.hr. Dodala je kako joj trenutačno nije važno gdje se nalazi te da o rođendanima i slavlju ne razmišlja.

“Tako mi je svejedno gdje sam. Danas jesam, sutra nisam. Majku nisam ni upoznala, rodila me i brzo umrla. Meni je slavljenje rođendana smiješno,” zaključila je.

Jutarnji list je pak od neimenovane Terezine prijateljice doznao da naša proslavljena pjevačice već nekoliko dana imala povišenu temperaturu zbog koje je oslabila te da je zbog slabosti pala i poprilično se ozlijedila. “No u bolnicu je nismo odvezli zbog pada nego zbog temperature koja se nikako nije spuštala. Nakon pretraga liječnici su ustanovili kako je temperatura nastala zbog jake upale, a ono što je sada najvažnije jest da je Tereza u najboljim mogućim rukama, da uzima antibiotike i ostale lijekove i da se svi nadamo da će uskoro biti bolje”, kazala je.

Oglas

“Što se rođendana tiče, kad ozdravi i otpuste je iz bolnice, bit će vremena i za slavlje”, kazala je Jutarnjem Terezina najbolja prijateljica, koja je sve vrijeme uz našu veliku glazbenu divu.

Podsjetimo, pjevačica se nije dobro osjećala ni prošle godine, nakon čega je bila prebačena u bolnicu zbog posljedica infarkta. Njezino zdravstveno stanje zabrinulo je njezinu mnogobrojnu publiku, no Tereza o zdravstvenim problemima ne voli govoriti.

I prije dvije godine u listopadu bila je hospitalizirana zbog bolova u nozi. “Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti. Da skupim ove prnje oko sebe i idem. Pozdravi mi moj dragi Split!” rekla je Tereza za tada za Radio Dalmaciju. Na liječenje se prijavila tek kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nije uspijevala zaspati. Mučila ju je tada upala potkožnog tkiva na desnoj nozi. Liječnici su joj prepisali lijekove i ležanje na način da joj desna noga bude u povišenom položaju.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.