Show

Suzana Mančić: Mirovina mi je 450 eura, nemati nije strašno

‘Počela sam s glazbom, pa s televizijom, onda se dogodio Loto. Dobro, bilo je i pauza, i to po nekoliko godina. Ali voljela bih završiti karijeru s nekom lijepom pjesmom’, kaže omiljena voditeljica.

Objavljeno

|

Najpoznatija jugoslavenska Loto djevojka, Suzana Mančić (67), komentirala je za Blic mirovinu u koju je službeno zakoračila prošle godine.

“Nekad imaš novca pa si priuštiš nešto što želiš, ali i nemati nije strašno. Strašno je kad nemaš za lijek, za neke osnovne stvari, ali hvala Bogu, mirovina stiže. Nekome sam se izlanula kolika mi je mirovina pa su portali gorjeli kao ‘skandalozno kolika je mirovina Suzane Mančić’, otprilike 450 eura. Pa dobro, za ne daj Bože, ljudi žive od takve mirovine”, rekla je Suzana i dodala da je uvijek racionalno trošila novac koji je zaradila.

Danas je ponosna na sve što je stekla u 50 godina rada. “Imala sam racionalan i štedljiv moment, da ne kažem prioćanski. Pola sam trošila, pola stavljala sa strane, tako da sam u životu uglavnom štedjela. Od te mirovine se može živjeti, pogotovo kad uz to radiš još nešto sa strane”, rekla je Suzana.

Progovorila je o kraju karijere. “Imati tako dugu karijeru, a pri tome nedefiniranu, nešto je na što sam ponosna. Počela sam s glazbom, pa s televizijom, onda se dogodio Loto. Dobro, bilo je i pauza, i to po nekoliko godina. Ali voljela bih završiti karijeru s nekom lijepom pjesmom. Kod kuće imam dobrog tekstopisca, a to je moja kći Teodora, koja mi kaže da se moram emotivno angažirati. Sad to čekamo, radi se na tome – priznala je Suzana.

Exit mobile version