Vijesti

Sindikat umirovljenika zapošljava pravnicu ili pravnika, prednost imaju umirovljenici

Objavljeno

|

Sindikat umirovljenika Hrvatske u potrazi je za pravnicom ili pravnikom koji će se pridružiti u borbi za ostvarenje većih prava umirovljenika. Prednost imaju umirovljenici. U opisu posla su davanje pravnih savjeta, održavanje predavanja na radionicama, proučavanje zakona i pisanje inicijativa za izmjene Zakona (mirovinski, zdravstveni i socijalni sustav), vođenje evidencija. Mjesto rada je Zagreb, uz povremeni rad na terenu u obliku nekoliko radionica koje se pet do šest puta godišnje organiziraju izvan Zagreba.

Pravnik ili pravnica sindikata može raditi i na drugim projektima, što mu može omogućiti dodatni prihod. Oblik zapošljavanja je ugovor o o radu na određeno vrijeme od 1. studenog 2024. do 31. prosinca 2025. godine na pola radnog vremena (20 sati tjedno), tijekom trajanja projekta odobrenog od Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije. Poželjno je da kandidat ima položen pravosudni ili državni ispit. Poželjna je i B kategorija vozačke dozvole.

Prema oglasu koji je objavio Sindikat, radi se u prijepodnevnoj smjeni uz fleksibilno radno vrijeme i bruto 2 plaću od 700 eura. Riječ je o neto plaći od otprilike 415 eura kojoj se pribraja naknada za prijevoz od 47,78 eura. Prijave sa svojim kontakt podacima (mail, telefon, adresa) i životopisom šaljite na mail suh@suh.hr.

SUH je dobrovoljna, nestranačka, humanitarna interesna udruga civilnog društva hrvatskih umirovljenika, koja se sindikalnim oblicima djelovanja bori za ostvarenje socijalnih, ekonomskih i građanskih prava umirovljenika i starijih osoba. SUH je uspješno predvodio i pridonosio u ostvarivanju socijalne pravde u i bio u prvim redovima borbe za ostvarivanje materijalnog i socijalnog položaja radnika i umirovljenika.

Exit mobile version