Show

Ranka o Zlatku: Imam lijepe oči i krasne noge, kamo je gledao?

Mnogi je šokirani gledatelj ovih dana prišao Ranki Janković kako bi izrazio nevjericu zbog njenog izlaska iz popularne emisije. Lijepa Ranka ni sama ne zna zašto se nije svidjela farmeru Zlatku. Na koncu, što se tu nema za svidjeti?

Objavljeno

|

Farmer Zlatko Jakupović (72) odlučio je da na svoju farmu neće povesti ponavljačicu Ranku Janković (68)koja nije skrivala svoje razočaranje ranim ispadanjem iz RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”. Naime, Zlatko je jasno dao do znanja da mu ne godi njen karakter, no čini se da je bio iskreniji s gledateljima, dok je Ranka živjela u uvjerenju da će baš ona biti odabrana.

“Ne znam što je presudilo da me pošalje kući, možda njegova zločestoća”, rekla je kroz smijeh. Smatra kako je zlatna djevojka Antonija preusmjerila svu pozornost na sebe. “Vidjela se kemija među njima. Ona mu je rekla da joj treba društvo preko ljeta, a njemu se to svidjelo jer onda može doći k njoj na more”, kazala je za RTL Ranka. 

“Malo smo ‘kliknuli’ dok smo razgovarali. Druge su mi govorile da sam ga okupirala i pitale jesam li sretna zbog toga. Razbijala sam tišinu u našim razgovorima, a ostale kandidatkinje su samo kimale glavom”, objasnila je Ranka. 

Nije joj jasno ni zašto je Zlatko toliko hvalio Antonijine oči. “Ja imam lijepe zelene oči zbog kojih su nekad muškarci trčali za mnom. I sada mi još to govore”, otkrila je RTL-u.

“I noge sam imala krasne u mlađim danima toliko da su muškarci trčali za mnom. Počela sam nositi hlače zbog toga, ali nije pomoglo. Pitala sam jednog gospodina pa kako znate da imam krasne noge ako imam hlače pa mi je odgovorio: ‘To se vidi i preko hlača'”, prisjetila se Ranka, koju ljudi prepoznaju i zaustavljaju zbog sudjelovanja u emisiji. “Kažu da im nije jasno kuda je gledao i zašto me nije odabrao”, ispričala je.

Exit mobile version