Povjerljivo

‘Muž se s ljubavnicom sastajao kod mame, a meni je govorio da igra košarku’

Odnosi među supružnicima i njihovim obiteljima lako se otmu kontroli i kako se u našem narodu kaže, ponekad se više ne zna tko pije, a tko plaća. Dramu koju je proživljavala s mužem i svekrvom opisala je jedna supruga i snaha na platformi Quora, prikazujući koliko granice između ljubavi i razuma mogu biti rastezljive.

Objavljeno

|

“Kad sam napokon razotkrila svekrvu, shvatila sam i zašto se njezin sin ponašao tako odvratno. Naime, moj bivši suprug je tjedan dana prije našeg vjenčanja dao otkaz i više se nikada nije vratio na stalan posao. Na pola radnog vremena, a kamoli na puno radno vrijeme, nije izdržao raditi dulje od nekoliko tjedana u nizu. Na kraju se ispostavilo da me, kad je navodno tražio posao ili igrao košarku, zapravo varao. Ta nevjera počela je već godinu dana nakon što smo se vjenčali”, opisuje ova (njemu sada bivša) supruga.

Sumnje su se pojavile, piše nadalje, kad je jednog dana došao kući u potpuno novom Mustangu. “Tvrdio je da je to auto od jednog prijatelja, ali sam predobro znala da nema pravih muških prijatelja. Odmah sam pomislila da mu neka žena vjerojatno dopušta voziti njezin auto, i pokazalo se da sam bila u pravu. To me dodatno povrijedilo jer mi je postalo jasno da me vara već duže vrijeme”, otkrila je detalje.

Šokantna spoznaja

Na samu Novu godinu, kad je bila ranjiva i već potpuno slomljena zbog nevjere supruga, otišla je kod svekrve i svekra kako bi s njima porazgovarala o svemu. Tek je tamo doživjela najveći šok: “Zamislite moju preneraženost kad sam tamo zatekla mog muža i njegovu ljubavnicu. Nisam mogla vjerovati da je njegova majka bila u stanju u kuću primiti tu ženu, znajući da je njezin sin oženjen”, opisuje kakvu je traumu doživjela.

“Ono što me najviše zaboljelo bila je činjenica da je moja svekrva, koja se stalno pozivala na Bibliju i redovito išla u crkvu, dopuštala svom sinu da me vara. Time što je ljubavnica boravila u njezinoj kući, jasno mi je dala do znanja koliko me cijeni – očito nije imala visoko mišljenje o meni. Osjećala sam se poniženo i izdano. Okrenula sam se i pobjegla kući, u daleko gorem stanju nego kada sam došla.”

Sine, poštuj ženu!

“Tog dana sam odlučila da će, ako ikada budem imala sina i on mi kaže da je zaljubljen u neku djevojku, ta djevojka biti jedina koja će biti dobrodošla u mojoj kući. Sve dok mi sin ne dokaže da je njegova veza gotova, druga neće biti dobrodošla. Želim da se moji sinovi nauče reda, da drže do svoje riječi i budu odgovorni u svojim vezama”, naglasila je.

Potom je rekla da se spasila kad je otišla daleko od cijele te obitelji. “Danas s drugim mužem imam tri sina. Moj najstariji sin sretno je oženjen već deset godina i podario mi je pet prekrasnih unuka. Moji mlađi sinovi, blizanci, nedavno su napunili dvadeset godina i dobro znaju pravila koja vrijede u našoj obitelji”, zaključne su riječi pisma ove majke koja je novi život sagradila na temeljima poštovanja.

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

Exit mobile version