Prati nas

Show

Vruća farma

Farmer Zlatko: Znam gdje ih treba uhvatiti za bolju stabilnost

Lagano istezanje brzo se pretvorilo u zabavan i izazovan trening pod Zlatkovim vodstvom. Bernarda, Blanka i Antonija podijelile su dojmove o neobičnim vježbama i Zlatkovom vragolastom pristupu.

Objavljeno

|

Ono što je počelo kao lagano istezanje, ubrzo se pretvorilo u zahtjevan trening. Kako bi svojim djevojkama pružio maksimum jutarnjeg razgibavanja, Zlatko je odlučio glumiti gimnastičkog konja.
scr: RTL

U zdravom tijelu, zdrav je duh. Možda je to najbolji sažetak najnovije epizode RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”. Znaju to farmer Zlatko Jakupović (72) i njegove djevojke koje su dan započele laganim istezanjem u dvorištu famu u Gračecu.

Gimnastičku sesiju vodila je Bernarda za koju Blanka kaže da je puna energije i ambicije i elana. “Možda je u pitanju doping“, zaključila je Blanka. “Ujutro se moramo trgnuti malo. Ne vježbam ovako svaki dan”, pojasnila je Bernarda.

No ono što je počelo kao lagano istezanje, ubrzo se pretvorilo u zahtjevan trening. Kako bi svojim djevojkama pružio maksimum jutarnjeg razgibavanja, Zlatko je odlučio glumiti gimnastičkog konja na kojega je prva uzjahala baš Bernarda. “Dok smo bili mladi, razgibavali smo se. Sad se sve ukočilo na krivim mjestima”, objasnio je vragolasti Zlatko pozivajući djevojke da mu se pridruže u krevetu na cjelonoćnom treningu.

Oglas

“Sve tri su još potentne”, kazao je pridržavajući djevojke za stražnjice, i ne samo stražnjice, kako bi im pomogao da se popnu na ljestve. “Znam gdje ih treba uhvatiti da bi imale stabilnost. Šteta što su bile u hlačama. Vrućina je, trebale su se drugačije odjenuti”, dometnuo je Zlatko ponosan na napredak koji je postigao sa svojim kandidatkinjama.

“Primijetila sam da nas hvata gdje god ima priliku. Želio me je uhvatiti, ali mu to nisam dopustila. Nije mi to potrebno, ne želim”, komentirala je Antonija. “Pridržao me je da ne padnem”, pojasnila je Blanka. “Doveo me je u neugodnu situaciju. Ali dobro, muško je muško”, zaključila je Bernarda.

scr: RTL
Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.