Show

Antonija otkrila Zlatkovu mračnu stranu: Razočarana sam

Kaže da ne bi odabrala drugog farmera da može ponovno birati, jer joj je Zlatko jedini odgovarao po godinama ‘Činio mi se simpatičan u predstavljanju i kasnije na upoznavanju’, kaže Antonija.

Objavljeno

|

Kada je riječ o ovogodišnjem izdanju RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”, usudimo se reći da je najzanimljivije na farmi u Gračecu na kojoj obitavaju Zlatko Jakupović (72) najstariji famer 17. sezone i njegove djevojke. Ipak, jedna od njih, Antonija Kasalo (70) iz Podstrane nije posve zadovoljna ponašanjem vitalnog umirovljenog zetovca.

“Zlatkovo stalno pričanje o intimnim odnosima me odbacuje od njega. Mičem se od njega. Izgubila sam povjerenje u njega. Bio mi je dobar kad sam ga upoznala, a razočarao me na farmi. Govori da pogrešno razumijem nešto, a nije tako. Stalno naređuje nama ženama. Ja desno, on lijevo. On ne zna razgovarati, mora biti kako on kaže ili ne postojiš”, ispričala je Antonija za RTL.

“Trebao bi biti ozbiljniji čovjek. Ja se sa 70 godina znam ponašati. On se stvarno ne zna ponašati. Za njegovu farmu ne mogu ništa ružno reći. Kao muškarac je dobro drži. Zna kuhati što je dobro. Dobro mu je imanje, no s tim ponašanjem će teško dobiti ženu”, objasnila je Antonija.

Podsjetimo, markantni Zlatko, najveći je zavodnik ove sezone, ako je suditi po broju pisama koje je primio od potencijalnih kandidatkinja. Kaže, svjestan je toga i sam, jer žene mu ne daju mira posljednjih nekoliko desetljeća. “Ja sam na to navikao”, lakonski je rekao za RTL.

Antonija, čini se, nije jedna od njih. “Sumnjam da su žene trčale za njim. On se zatreskao od prvog dana u mene. Više priča nego što djeluje. Veća mu je teorija od prakse. Možda želi i sve pretvoriti u praksu, ali ne uspijeva”, zaključila je.

Exit mobile version