Prati nas

Show

Milena na rubu

Vesna je opet bila duša zabave, ponovila je prošlogodišnju koreografiju

Vesna Vuković i ove godine se istaknula kao glavna zvijezda RTL-ove zabave. Neobuzdanim pleseom s farmerom Ivom Obrezom, izazvala je bijenu reakciju Milene Lutz. A show je tek na početku.

Objavljeno

|

Vesna Vuković, energična sudionica showa "Ljubav je na selu", ponovo je zasjala kao glavna zvijezda zabave. Uz veselu atmosferu i plesne ritmove, pokazala je svoju prepoznatljivu energiju. No, sukob s Milenom Lutz dodatno je zagrijao večer, donoseći novu dozu drame u popularnoj emisiji.
scr: RTL

Vesna Vuković (52), energična ponavljačica ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” i ove je godina bila glavna “čagerica” zabave koju je RTL organizirao kako bi se farmeri i kandidatkinje bolje upoznali. U vrućoj noći i uzavreloj atmosferi, Vesna se prepustila ludom plesnom ritmu koji je diktirao farmer Ivo Obreza (49) iz Pule.

Dapače, ponovila je prošlogodišnju koreografiju koja je ušla u najbolje trenutke emisije koja traje punih 17 godina. No, ono što se svidjelo Vesni, nije se svidjelo Mileni Lutz (53), također ponavljačici, koja i službeno pripada Ivinom jatu. Nakon što ga je istrgnula iz Vesninog naručja, objasnila mu je da zamjera to što se posvetio drugim farmerima i njihovim djevojkama, a ne njoj i ostalim djevojkama koje su mu pisale.

“Ponižavaš me pred k****** koje imaju četiri razreda osnovne škole, a ja imam fakultet. Ja sam lady“, bjesnila je Milena koja je čak dovela u pitanje i Ivinu naklonost ženama.

Oglas

Podsjetimo, šarmantni Ivo radi kao zaštitar. U svoje slobodno vrijeme voli se družiti s prijateljima, ići u ribolov ili brinuti o svom polju lavande. Iza njega su četiri veze, od kojih je jedna zamalo završila i prosidbom. Nije mu bitno kako djevojka izgleda, samo da ga prihvaća takvog kakav jest i da je iskrena prema njemu, a kod buduće partnerice nikad ne bi tolerirao nevjeru i neiskrenost. Za sebe kaže da je humorističan, druželjubiv i voli sklapati nova prijateljstva.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.