Prati nas

Show

Ljubilica

Ruža odgovorila hejtericama: ‘Slobodna sam žena, mogu se ljubiti’

‘Danas imam svo vrijeme u životu i danas mogu misliti samo na sebe. Djeca su odrasla, imaju svoje obitelji, svoj život i oni meni žele sreću u životu i da ja samo uživam’, kaže Ruža.

Objavljeno

|

Ruža Adelborg (66) i Ilija Strinić (56) su nerazdvojni otkad su se upoznali u ruralnom zbiljokazu “Ljubav je na selu”. Farmer je, pokazuje to u svakoj prilici, očaran svojom kandidatkinjom. No neki im zamjeraju nježnosti koje često i obilno izmjenjuju pred ostalim sudionicima emisije i kamerama.

Ruža je stoga za RTL komentirala svoje ponašanje na zabavi te se osvrnula na zlatnu djevojku Mirjanu koja ih je oštro kritizirala. “Ne obraćam pažnju, ne smetaju mi takvi komentari. To je moja stvar kako se ponašam. Nemam se čega sramiti. Mogu se ljubiti. Slobodna sam žena. Nisu to bili pravi poljupci. Bilo je prijateljski, nisu bili francuski poljupci”, ispričala je.

“To ljubakanje za stolom i nabijanje Iliji u međunožje mi baš nije sjelo. Nemamo 15 godina, to su zreli ljudi”, kazala je Marija (62). “Protiv sam ljubakanja i ponašanja kao da su balavci. Tako se mogu ponašati u sobi. To nije za društvo. Mislim da nije lijepo”, kazala je zlatna djevojka Mirjana (61). “Boli nju briga s kim će se ljubakati. Ja si to ne dopuštam”, zaključila je Jelica (63). Više pročitajte na ovoj poveznici.

Oglas

“Prva moja ljubav bila je s 15 godina. On je bio moj muž, s 15 godina sam se udala i s nepunih 16 godina postala sam mama tako da mladost nisam imala nego sam bila, dijete, mama i žena. Tako da za mene nije bilo vremena. Danas imam svo vrijeme u životu i danas mogu misliti samo na sebe. Djeca su odrasla, imaju svoje obitelji, svoj život i oni meni žele sreću u životu i da ja samo uživam”, rekla je Ruža za RTL.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.