Prati nas

Show

Godi mu

Ruža ljubi desetljeće mlađeg Iliju, kaže: ‘Malo, malo pa cmok!’

Već na prvom susretu planula je iskra između Ruže i Ilije. Hoće li Ruža Malmö zamijeniti Gračacem, pita se mnogi obožavatelj popularnog ruralnog zbiljokaza.

Objavljeno

|

Ljubav je na selu!
scr: RTL

“Ruža se ljubi onako kako meni treba”, kazao je Ilija Strinić (56) iz Gračaca, farmer 17. sezone RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”. Za Ružu Adelborg (66) iz Malmöa ovo je druga godina sudjelovanja u popularnoj emisiji, a prošle se godine strastveno ljubila s farmerom Brankom Jurkovićem.

Podsjetimo se, jakšićki brkati zavodnik joj je slomio srce odmah nakon što mu je produkcija dovela njegovu tihu patnju – Smilju Livančić iz Pakraca. Ruža pak ne krije da je zaljubljive prirode pa joj je Ilija odmah na inicijalnoj zabavi prirastao srcu. “Malo, malo pa cmok”, kratko je komentirala novu romansu.

“Prva moja ljubav bila je s 15 godina. On je bio moj muž, s 15 godina sam se udala i s nepunih 16 godina postala sam mama tako da mladost nisam imala nego sam bila, dijete, mama i žena. Tako da za mene nije bilo vremena. Danas imam svo vrijeme u životu i danas mogu misliti samo na sebe. Djeca su odrasla, imaju svoje obitelji, svoj život i oni meni žele sreću u životu i da ja samo uživam”, rekla je za RTL.

Oglas

O svom savršenom muškarcu kratko je dodala: “Danas u ovim mojim godinama je savršeni muškarac koji je slobodan, koji nema obaveza, da možemo uživati zajedno, putovati, doručkovati, leći navečer zajedno, da nema nekih problema, da živimo u harmoniji, da ona poštuje moju djecu, ja njegovu i to je to.” je li Ilija njen savršeni muškarac, iako je desetljeće mlađi, ostaje nam za vidjeti.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.