Prati nas

Show

Dat će mu sebe

Ruža: ‘Ilija je senzualan, odvest ću ga u spavaću sobu uskoro’

Kemija između Ruže i Ilije iz dana u dan sve jača. Pored Ruže, kaže stasiti farmer, druge djevojke nemaju izgleda. Iako svoju ljubav još nisu konzumirali, spremni su i na taj korak.

Objavljeno

|

Ilija i RUža prvi su par 17. sezone Ljubavi na selu.
Ruža i Ilija (scr: RTL)

“Ilija se ljubi baš kako mi odgovara. Senzualno”, kazala je Ruža Adelborg (66) iz Malmöa o svom farmeru Iliji Striniću (56) iz Gračaca. Naime, dvojac je kliknuo na samom početku snimanja RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”. Dapače, Ruža je potvrdila kako se zgodnom Iliji namjerava prepustiti u potpunosti.

“Bančili smo do tri ujutro. Nema veze što nisam spavala, ali nisam mamurna. Uvijek svježe izgledam kad se ustanem. Osjećam se perfektno”, kazala je. “Da, ljubakamo se. Planiram ga odvesti u svoju spavaću sobu za tjedan ili dva. Bit će što će biti. Dalje nastavljamo zajednički život“, kazala je Ruža. “Što se tiče sobe i kreveta, sve ćemo riješiti idući vikend“, prisnažio je ponosni farmer.

Podsjetimo, nisu svi oduševljeni romansom koja se je dogodila između vitalne Ruže i vragolastog Ličanina bosanskih korijena. Nezadovoljstvo ne kriju njegove druge djevojke koje se osjećaju zanemareno i zapušteno.

Oglas

“To ljubakanje za stolom i nabijanje Iliji u međunožje mi baš nije sjelo. Nemamo 15 godina, to su zreli ljudi”, kazala je Marija (62). “Protiv sam ljubakanja i ponašanja kao da su balavci. Tako se mogu ponašati u sobi. To nije za društvo. Mislim da nije lijepo”, kazala je zlatna djevojka Mirjana (61). “Boli nju briga s kim će se ljubakati. Ja si to ne dopuštam”, zaključila je Jelica (63). Više pročitajte na ovoj poveznici.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.