Prati nas

Show

Vesna Vuković

RTL-ova zvijezda u bolnici: To je zub vremena, ali neće grom u koprive!

Vesna je otkrila da u posljednje vrijeme ima zdravstvenih problema. Ipak, obožavatelji nemaju razloga za brigu, temperamentna Vesna se vraća jača no ikad!

Objavljeno

|

Ivan (32) izbacio Vesnu (52), birajući Samantu (27) za romantično putovanje. Vesna ostala optimistična, dok je Samanta otkrila svoje pravo mišljenje o Ivanu. Intrigantna ljubavna drama na farmi u Gušću.
Vesna Vuković (scr: RTL)

Jedna od najsjajnijih zvijezda RTL-ovog programa, Vesna Vuković, otkrila je na društvenim mrežama da je završila na hitnoj pomoći i zabrinula brojne pratitelje. “Nije mi bilo dobro, osjećala sam pritisak u plućima, mislila sam da ću izdahnuti. Bio je to nimalo lijep osjećaj”, objasnila je u razgovoru za RTL.

Dodala je kako je sada malo bolje. “Moram otići k svojoj doktorici i nakon toga obaviti preglede srca. To je zub vremena. Ne bih to poželjela nikome”, rekla je Vesna. Otkrila je i kako joj se nanizalo svašta u posljednje vrijeme. “Prije nekoliko mjeseci sam imala blagi moždani udar”, ispričala je. Unatoč svemu trudi se ostati pozitivnog stava. “Neće grom u koprive”, našalila se na svoj račun.

Inače, Vesna stiže u 17. sezonu ruralnog zbiljokaza ‘Ljubav je na selu’ tražiti srodnu dušu među farmerima, a otkrila je da se čuje s farmerima i kandidatkinjama iz prošle sezone.

Oglas

“Ivan i ja se čujemo prijateljski. Drago mi je što sam upoznala njega i njegovu cijelu obitelj. Svaka im čast na svemu. Bila sam kod njih ovog proljeća nekoliko dana. S Brankicom se čujem, s Marijom. I farmerom Mijom povremeno. Nemam protiv nikoga ništa, ali naravno da ne možeš sa svima biti u dobrom odnosu”, ispričala je Vesna.

RTL pak javlja da ekipa prošlogodišnje sezone “Ljubavi na selu” često organizira zajednička druženja. Nedavno su se tako okupili u Parku prirode Lonjsko polje. Na objavljen fotografijama uočljivo je kako, među upečatljivim licima 16. sezone nedostaje upravo Vesna Vuković.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.