Show

Razočarana Ranka: Žao mi je što nisam zlatna djevojka

Status zlatne djevojke nosi određene povlastice, koje je Ranka iskoristila u prošloj sezoni kada je boravila na samoborskom gruntu Stjepana Runtasa.

Objavljeno

|

Među osam kandidatkinja koje se natječu za srce Zlatka Jakupovića je i prošlogodišnja favoritkinja Ranka Janković (68). Malo tko se ne sjeća da je Ranka u prošloj sezoni RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” ušla u srce Samoborca Stjepana Runtasa i to kao zlatna djevojka. Bila je toliko uspješna da je dogurala do romantičnog putovanja i samog finiša emisije, no sa Stjepanom nije izgradila kvalitetan odnos.

“Voljela bih da sam ostala zlatna djevojka jer sam i bila zlatna, ali Bože moj. Mora netko i drugi. Čim nisam odabrana za zlatnu djevojku, znači da i nisam kruškica”, komentirala je Ranka svoj status obične natjecateljice. Naime, Zlatko je izjavio da njegova idealna žena mora imati oblik kruške, točnije, da mora imati šire bokove.

A kakav je Rankin idealan muškarac? “Ukusi su različiti, jasno, ali moj bi morao biti kulturan građanin, pristojan, obazriv. Morao bi imati ophođenje sa ženom. Morao bi me poznavati. Morao bi znati kad mi se plače da plačem, kad mi se smije da se veseli sa mnom. To je tako rijetko, da puno tražim”, objasnila je za RTL.

“Takav bi morao biti moj princ”, ispričala je i dodala da bi njen partner morao biti normalan, ne bi smio piti alkohol i imati “loše primisli”. Da bi Ranka mogla uživati kraj njega, kaže da bi “morao poznavati ženu”. “Ako toga nema, nema ničega”, zaključila je ova šarmantna Zagrepčanka.

O prošlogodišnjem farmeru Stjepanu je izjavila: “Moja nesreća je što nemam baš puno vremena za takve stvari. Ja imam nekakav svoj život koji jednostavno ne mogu i nisam sigurna da bih nekome bila mama po drugi put, ne mogu.”

Naime, par se sporazumio da nisu jedno za drugo, a prema kasnijim izjavama, nisu zadržali ni prijateljstvo. Stjepan je pronašao ljubav u naručju umirovljene rukometašice, dok će Ranka okušati sreću na imanju Zlatka Jakupovića.

Exit mobile version