Show

Ranka razočarana Zlatkovim oštrim riječima: ‘Došla sam čista srca’

Ranka za sebe kaže da je stara škola i da je ne zanimaju mladi muškarci. Zlatko joj se, na prvu, svidio. I ona njemu, ali samo tjelesno.

Objavljeno

|

Prvi susret farmera Zlatka Jakupovića (72) i kandidatkinje Ranke Janković (62) nije prošao dobro. “Nije mi se svidjela. Cinična je. Iz nje ne izvire ništa pozitivno”, kazao je Zlatko, dok je Ranka stekla sasma drugi dojam. Dapače, pozitivno se izrazila o farmeru: “Zgodan je, moram priznati. Pravi je muškarac”.

Nije ovo prvi puta da su parovi RTL-ovog ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” imali posve oprečne stavove jedno o drugome i do kraja showa dojmovi se još mogu promijeniti. Ipak, Ranku su iznenadile riječi s kojima ju je Zlatko opisao. “Nisam cinična. Otvorena sam. Uvažavam svakoga, nemam razloga za to. Mislim da se uvelike promijenio nakon našeg razgovora. Ne znam zašto je to zaključio”, kazala je za RTL

“Jako sam iznenađena. Dobro smo se družili. Osjetila sam njegovu naklonost, vidjela smiješak. Došla sam čistog srca. Ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja. Možda sam ja malo preiskrena, preotvorena. Mislila sam, to je to. On mi se svidio”, dodala je. Istaknula je da joj nije žao što se prijavila za njega i da ne bi drugog farmera. “Neću neke mlađe, imam sina od 45 godina. Ja sam stara škola i sviđaju mi se moji vršnjaci”, rekla je Ranka.

No iako mu se Ranka “na prvu” nije svidjela karakterno, fizički je zadovoljila njegove kriterije. Naime, ovaj farmer inzistira na tome da njegova buduća odabranica ima šire bokove i raskošniju fizionomiju. “Treba mi kruška, a ona izgleda kao kukuruz”, rekao je za Ljubicu. “Izgleda kao držalo od lopate”, komentirao je BibuBernarda mu pak izgleda “kao tikvica”. Ni Cveta nije prošla ispit jer mu je previše okrugla, dok mu je Blanka isuviše ravna.

S obzirom kako je opisao druge djevojke, ono što je rekao za Rankinu fizionomiju moglo bi se smatrati pravim komplimentom. “Malo je kruškasta, mogla bi proći što se tiče tijela, rekao je.

Exit mobile version