Show

Mark Davis: Nije znala da sam milijarder, zaljubila se u moj osmijeh

Zapravo, Mark je jedan od siromašnijih vlasnika u NFL-u i vrijednost mu je procijenjena na samo 2,3 milijarde dolara.

Objavljeno

|

Mark Davis (69), vlasnik Raidersa, i njegova 26-godišnja djevojka Hayden Hopkins, našli su se u središtu pozornosti zlobnika. Naime, mnogi od njih tvrde da je Mark osvojio plesačicu i internetsku zvijezdu svojim pozamašnim novčanikom. No, ovaj biznismen je tim glasinama stao na kraj.

Naime, njegova objava na društvenoj mreži X postala je viralna,. U njoj Mark tvrdi da ljupka Hayden nije imala pojma da je on milijarder te da ju je zapravo privukao njegov prekrasan osmijeh. Komentari na društvenim mrežama nisu štedjeli na sarkazmu.

“Vjeruj mi, frende, znala je da imaš nešto, samo nije znala da je baš ubola jackpot“, napisao je jedan korisnik. “Joooj, prava ljubav još uvijek postoji, ljudi moji. Svaka čast toj čistoj duši”, dodao je drugi. “Naravno, Mark. Nije znala da si milijarder; privukla ju je tvoja frizura, osmijeh, dječački dobar izgled i simpatična osobnost. Ako ti u to vjeruješ, ja sam zapravo Jeff Bezos”, našalio se treći.

Unatoč bogatstvu, Mark Davis zapravo je jedan od “najsiromašnijih” vlasnika u NFL-u. Prema listi Pro Football Networka, Davis se nalazi tek na 23. mjestu najbogatijih vlasnika, s neto vrijednošću od 2,3 milijarde dolara.

Ujedno je i vlasnik s najmanje novca u AFC Zapadnoj diviziji, s obzirom na to da su vlasnici Chargersa, Chiefsa te Broncosa svi imućniji od njega. Vlasnici Denver Broncosa zapravo su najbogatiji u ligi s ukupnom vrijednošću od 77,4 milijarde dolara.

Exit mobile version