Prati nas

Show

Cmok, cmok, cmok!

Marija: Nije mi sjelo Ružino guranje Iliji u međunožje i to ljubakanje

Ilija je, čini se, već u prvim minutama popularnog zbiljokaznog serijala pronašao ljubav svog života. Znači li to da ostale djevojke zalud troše vrijeme dok zaljubljeni famer tisućama cjelova obasipa svoju Ružu?

Objavljeno

|

Ilija Strinić (56), farmer iz Gračaca, pronašao je nježnost s Ružom Adelborg (66) pred kamerama "Ljubav je na selu". No, natjecateljica Marija (62) nije zadovoljna njihovom romansom, smatrajući da zreli ljudi ne trebaju razmjenjivati nježnosti pred drugima. Hoće li Ilijina pažnja ostati na Ruži?
Marija (scr: RTL)

“Imam potrebu za Ilijinom pažnjom. Imam se potrebu ljubiti s njim, a vidim da me i on stalno ljubi. To znači da i on ima tu potrebu”, kazala je iskreno natjecateljica Ruža Adelborg (66) o izmjenjivanju nježnosti s farmerom Ilijom Strinićem (56) pred kamerama ruralnog zbiljokaza Ljubav je na selu.

“I ja se tako osjećam. Vidim joj u očima da je zadovoljna. Skidam joj kapu što je dopustila da se ljubimo,” romantično je uzvratio brkati farmer. No, čini se da nije svima ova romansa po volji. Ilijine djevojke osjećaju se zanemareno i kao da su već na samom početku emisije ostale bez izgleda za avansiranje u finale.

“To ljubakanje za stolom i nabijanje Iliji u međunožje mi baš nije sjelo. Nemamo 15 godina, to su zreli ljudi,” kazala je Marija (62). “Protiv sam ljubakanja i ponašanja kao da su balavci. Tako se mogu ponašati u sobi. To nije za društvo. Mislim da nije lijepo,” kazala je zlatna djevojka Mirjana (61). “Boli nju briga s kim će se ljubakati. Ja si to ne dopuštam”, zaključila je Jelica (63).

Oglas

Ruža je pak konstatirala da je Mirjana od samog početka napravila distancu prema njoj, Iliji i svima. Kaže, bila je razočarana zbog njihove ljubavi. “Nije se htjela pridružiti,” dodala je Ilijina odabranica koja će, ako je vjerovati njezinom farmeru, do samog finala.

Šarmantni Ilija dolazi iz Gračaca, živi sam i radi kao autoprijevoznik. Na imanju ima voćnjak, krave i konje te obožava provoditi vrijeme u prirodi. Iza njega su dva braka iz kojih ima dvoje djece. U show se prijavio jer je već dugo sam i volio bi naći nekoga s kim će provoditi vrijeme, a možda se i skrasiti. Za sebe kaže da je dobar, komunikativan, neiskvaren, šaljiv, a volio bi poštenu, iskrenu i dobru ženu od 40 do 55 godina, dok mu fizički izgled nije toliko važan. Ilija ističe kako zna pažljivo slušati i razgovarati s drugima, a njegova otvorenost i emotivnost pomažu mu da se poveže s ljudima.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.