Prati nas

Mozaik

Vremeplov

Linda Evans (38) još uvijek je privlačna i vitalna: ‘Život počinje s 40!’

Ljepotica iz Dinastije jedva čeka napuniti 40 jer se svakim danom osjeća sve bolje. Pisao je tako 8. prosinca 1981. godine američki tabloid Weekly World News pod egidom ‘Superseksi s 38’. Zoran je to primjer kako se koncept starenja i ljepote mijenjao kroz protekla četiri desetljeća.

Objavljeno

|

Seksi zvijezda iz Dinastije, Linda Evans, kaže da s godinama postaje sve bolja, baš poput finog vina. U 38. godini, nakon dva razvoda, Linda se promijenila u snažnu ženu koja se suočava s izazovima života, održavajući mladenački izgled kroz svakodnevno vježbanje i zdrav život.
scr: Weekly World News

Seksi zvijezda iz “Dinastije” Linda Evans ne brine o tome što će uskoro napuniti 40 godina. Dapače, kaže da s godinama postaje sve bolja, baš poput finog vina. Ova 38-godišnja ljepotica bila je tinejdžerica kad se udala za 17 godina starijeg Johna Dereka.

Bila je zapanjujuća ljepotica tada, ali kaže da nije bila razvijena kao osoba. Zapravo, priznaje da je tražila “očinsku figuru” jer se bojala života i željela je nekoga tko bi joj rekao što da radi. Sada, nakon dva razvoda, Linda kaže da se promijenila. Postala je snažna žena spremna suočiti se s izazovima života.

“Obožavam to što imam 38 godina. Radujem se što ću imati 40, 50, 60”, rekla je. “S mladošću dolazi neznanje. Sada se manje se bojim i snažnija sam, ne bojim se života.” Dob joj nije prepreka za ljubav, kaže Linda. Muškarac u njenom životu je zgodni George Santo Pietro, četiri godine mlađi od nje.

Oglas

Još uvijek jedna od najljepših žena na svijetu naporno vježba kako bi održala svoj mladoliki izgled i vitalnost. Uživa u sportu i vježbanju, svakodnevno trči i pliva te utezima održava svoje tijelo čvrstim i snažnim. Trčanje je zabavno, kaže, osobito ako imate partnera. Održava srce u formi trčeći sa svojom tajnicom Bunky Young. Zbog svakodnevnog plivanja u bazenu, tijelo joj je čvrsto, osjeća se punom energije i vitalnosti.

“Kada sretnem izuzetnu ženu”, kaže Linda, “zaista je divim, ali rijetko je zavidim. Krčim svoj vlastiti put. Radim stvari na svoj način.” (Weekly World News, 8. prosinca 1981.)

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.