Prati nas

Show

'Malo je starija'

Jesu li Brankica i Darko zapalili plamen ljubavi? “Osjećam toplinu u srcu!”

Brankica i Darko ne kriju međusobnu naklonost. Hoće li ova ljubavna iskra izdržati iskušenja popularne emisije koja je tek na početku svoje 17. sezone?

Objavljeno

|

Jesu li Brankica i Darko Par?
Brankica Kobasić i Darko Školnik (scr: RTL)

“U Darkovom društvu na tulumu mi je bilo super”, rekla je Brankica. Naime, farmer Darko Školnik (52) i kandidatkinja Brankica Kobasić (60) nisu se odvajali jedno od drugoga na debitantskoj zabavi koju je RTL-ov ruralni zbiljokaz “Ljubav je na selu” priredio za farmere, ali i djevojke koje će pokušati osvojiti njihova srca.

“Jako sam veseo. Osjećam toplinu u srcu”, komentirao je Darko kojeg je Brankica osvojila već pri prvom susretu te je ostao bez riječi kada ju je vidio. “Brankica je OK žena. Nema se što reći. Malo je starija, ali te godine joj čovjek ne bi dao”, rekao je farmer za RTL.

Podsjetimo, Darko Školnik iz Hagnja odlučan je pronaći partnericu koja bi mu ostvarila snove. RTL-u je otkrio da mu je velika želja da postane otac i kakva bi osoba trebala biti da njegovo srce barem malo zatitra.

Oglas

“Ona koja zna što želi. Ja sam na selu, imam to što imam. Da želi doći na selo, a poslije, s obzirom da ja živim i radim u Nizozemskoj, ako bi bila zajednička ljubav i sve, može ona doći za mnom”, objasnio je te dodao kako je spreman ostaviti sve u Nizozemskoj i vratiti se u Hrvatsku da zajedno žive i imaju svoju obitelj.

Povratnica u popularni show Brankica Kobasić ističe kako će i u ovoj sezoni ostati takva kakva jest, a ima i poruku za konkurenciju. “Dobra sam kao kruh, ali ako vidim da je netko bezobrazan, onda pucam. Nisam ljubomorna, ali ne volim podbadanja. Ako vidim da trza na mene, volim se boriti, ali neću pritom nikog omalovažavati, lagati, širiti tračeve, to ne. Ali na sebe ne dam. Neću se mijenjati jer ne znam muljati ni glumatati”, poručuje ova Zagrepčanka.

Simpatična njegovateljica u sretnom je braku bila 25 godina te ima tri sina, a nakon smrti supruga, imala je još jednu dužu vezu. Od ljubavi, kaže, nikad ne misli odustati.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.