Prati nas

Show

Dan poslije

Farmer Ivo o plesu s Vesnom: Skočila je na mene, ali nije mislila ništa loše

‘Napravio sam grešku. Htio sam se sa svima upoznati i zabaviti, steći nove prijatelje, ali moje kandidatkinje su mi trebale biti najvažnije’, kaže farmer Ivo.

Objavljeno

|

Jesu li Vesna i Ivo iz Ljubavi na selu par?
scr: RTL

Farmer Ivo Obreza (49) se na zabavi opustio i zaplesao s Vesnom Vuković (52), a družio se i s ostalim farmerima te drugim kandidatkinjama, samo ne svojim. Zbog toga se Milena Lutz (53) naljutila na njega i odvela ga strane te mu očitala bukvicu da njegovo ponašanje nije u redu. Ivo je za RTL.hr komentirao burnu situaciju s Milenom i otkrio je li htio oteti Vesnu farmeru Željku.

“Milena je bila u pravu što se tiče toga jer nisam posvećivao pažnju ni njoj ni Magdi ni Smiljani. Družio sam se s farmerima i njihovim kandidatkinjama. Sjedio sam s njima, pričali smo o svemu, ali trebao sam biti sa svojim kandidatkinjama. Milena mi je očitala bukvicu zbog toga i dajem joj to za pravo”, ispričao je Ivo.

Smatra da je bilo u redu što je tako postupila. “Nije mi rekla pred svima, otišli smo sa strane prošetati. Ispričao sam joj se jer je imala pravo”, objasnio je za RTL.

Oglas

Kaže da između njega i Vesne nije bilo nešto više. “Zabavljao sam se opustio, nisam flertovao s njom. Vidio sam da Vesna pjeva, pridružio sam se, skočila je na mene. Nije mislila ništa loše. Ne vjerujem da je uhvatila priliku jer sam joj se svidio. Ne mislim da joj se sviđam kao osoba s kojom bi htjela nešto više”, objasnio je. 

Kaže kako mu farmer Željko nije zamjerio izazovni ples s Vesnom. “Nije mi to zamjerio niti sam mu se ispričavao. Vidio je da je to sve zabava. Nisam mu otimao Vesnu. Bila je to zabava, zezancija, bio sam opušteniji”, istaknuo je Ivo. 

Vesna Vuković, energična sudionica showa "Ljubav je na selu", ponovo je zasjala kao glavna zvijezda zabave. Uz veselu atmosferu i plesne ritmove, pokazala je svoju prepoznatljivu energiju. No, sukob s Milenom Lutz dodatno je zagrijao večer, donoseći novu dozu drame u popularnoj emisiji.
scr: RTL

Kasnije je odlučio ispraviti grešku i posvetiti se svojim kandidatkinjama. “Napravio sam grešku. Htio sam se sa svima upoznati i zabaviti, steći nove prijatelje, ali moje kandidatkinje su mi trebale biti najvažnije”, ispričao je farmer. Što se točno dogodilo na zabavi pročitajte na ovoj poveznici.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.