Show

‘Prije nego je izdahnuo, muž je rekao da se prijavim u Ljubav na selu’

Neobično priznanje ove simpatične Zagorke iznenadilo je brojne gledatelje. Pisala je svojem vršnjaku Zlatku Jakupoviću.

Objavljeno

|

Čini se da RTL-ov ruralni zbiljokaz “Ljubav je na selu” i u svojoj 17. godini emitiranja ruši rekorde gledanosti. Prema reakcijama na društvenim mrežama, već su na samom početku neke kandidatkinje osvojile srca publike. Među njima je i Cveta (72) koja dolazi iz Desinića, prekrasnog zagorskog mjesta poznatog po dvorcu grofova Celjskih i legendi o Veroniki Desinićkoj.

Cveta se, priznala je, u emisiju prijavila na nagovor pokojnog supruga. “Prije dvije godine pokojni muž mi je rekao da se prijavim na ‘Ljubav na selu’ odmah drugi dan nakon što umre. Majka kao majka, nisam ga poslušala. Bila sam žrtva djeci i unucima. Rekla sam im ove godine da ću ići, makar se postavili na glavu”, iskreno je kazala simpatična Cveta.

Ova Zagorka dva je puta bila u braku. “Prvi muž je poginuo zbog pijače. Onda sam došla kod drugoga muža. Isto je bio ništa koristi. Bio je pijanac, vamo-tamo, uzdržavala sam ga do zadnjega”, kratko i jasno iznijela je svoju životnu priču. Hoće li konačno pronaći sreću s udovcem Zlatkom Jakupovićem (72), vidjet ćemo uskoro.

Inače, brkati Zlatko primio je rekordnih devet pisama, s čime se ne mogu pohvaliti ni znatno mlađi kandidati. Ovaj simpatični umirovljenik iz Gračeca, bivši je vozač tramvaja. Danas brine o svom vrtu i voćnjaku, a u slobodno vrijeme, kaže, voli ići po plesnjacima, ali i kuhati. Bio je u braku 24 godine i iz tog braka ima troje odrasle djece.

Nakon smrti supruge, nije bio u ozbiljnoj vezi te vjeruje kako bi u emisiji mogao upoznati dobru ženu od 50 do 65 godina s kojom bi se mogao bolje upoznati, a prijavio se na nagovor prijatelja. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar, neiskvaren i društven. Od buduće odabranice očekuje da zna kuhati, da je uredna, vrijedna, drži do sebe i ne ”visi” po cijele dane na mobitelu. 

Exit mobile version