Prati nas

Show

Čudo prirode

Zanosna Neda Ukraden pozirala u badiću, otkrila koliko joj je zapravo godina

Rođena Imoćanka sa srbijanskom adresom i regionalnom publikom, pohvalila se kako je na njoj sve prirodno. Unatoč fantastičnom izgledu, nije ljubiteljica teretana.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Neda Ukraden
foto: Instagram

Regionalna pjevačka zvijezda Neda Ukraden i ovoga je ljeta pozirala u kupaćem kostimu. Na Instagramu je pokazala zavidnu figuru i otkrila koliko stvarno ima godina. Naime, 16. kolovoza je proslavila obljetnicu rođenja.

“Koliko mi je godina? Taman! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj porodici, muzici, najboljoj publici koju čovjek može poželjeti. To isto želim i vama! Hvala svima na divnim željama i pozdravima! Ljubi vas vaša Neda”, napisala je povodom brojnih rođendanskih čestitki koje je primila.

Ova zanosna veteranka, koja je karijeru zacementirala još u bivšoj državi, proslavila je 74. rođendan u Crnoj Gori. Tamo je i odradila obavezno ljetno poziranje u kupaćem kostimu. Naime, mediji tradicionalno svakog ljeta prenose fotografije s njenog Instagram profila, koje govore samo jedno: za Nedu je vrijeme stalo!

Oglas

U čemu je tajna njene vječne mladosti? “U tome da u ničemu ne pretjeruješ i da pomalo vježbaš”, kazala je svojevremeno za Jutarnji list.

“Već godinama gotovo svako jutro radim vježbe za tijelo, kao i vježbe disanja. Ne odlazim u teretane, jer bi mi zbog mog posla, koji podrazumijeva stalna putovanja, propalo članstvo u svakoj. Umjesto toga, gdje god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem ručnik na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake. Vježbe mi nisu previše naporne, a drago mi je da se rezultati vide i da u 73. godini s ponosom mogu reći: ‘Sve na meni je moje!'” otkrila je prije godinu dana.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.