Show

Zanosna Milena vraća se u ‘Ljubav na selu’, čekaju je Brankica i Marija

Prema najavama koje je izbacio RTL, nabrojali smo najmanje četiri povratnice. Jedna od njih je zgodna plavuša s adresom u Stuttgartu koja je prošle sezone gledatelje oduševila svojim uprizorenjem u bijeloj čipki.

Objavljeno

|

Još se jedna veteranka vraća u popularni ruralni zbiljokaz “Ljubav je na selu”. U 17. sezoni gledat ćemo povratnicu Milenu Lutz (53) iz Stuttgarta, koja ondje živi već više od 30 godina, objavio je RTL. Do sada smo objavili da se u gledani program vraćaju i njegovateljica Brankica Kobasić i bajkerica Marija Banović.

Porijeklom iz Dubrovnika, Milena je djetinjstvo provela s bakom i djedom u Hercegovini te je vrlo emotivno vezana za te krajeve. Zgodna plavuša je gledateljima dobro poznata iz prošle, 16. sezone kad je bila na farmi Ante Munitića zbog kojega je odjenula i spektakularnu vjenčanicu. Riječ je o vjenčanici u kojoj je u show ušla njena protukandidatkinja Viktorija pa su brojni komentatori zaključili da prpošnoj i zgodnoj Mileni bijela čipka bolje stoji nego mladoj i ukočenoj Viktoriji.

Zgodna i pametna, predivna i ženstvena, samo su neki od epiteta kojima su gledatelji komentirali ovo Milenino izdanje. “Baš blista. Zgodna, zrela, ženstvena!” zaključila je jedna komentatorica, dok je druga dometnula: “Ovo je žena kojoj odlično stoji vjenčanica!” “Hajde, rekoh, da probam kako je to opet biti u vjenčanici i kakav je to osjećaj”, objasnila je Milena zavodljivo rekavši u kameru: “Dokazat ćemo da bake imaju bibera u guzi!”

Nedugo nakon završetka snimanja 16. sezone, Milena je priznala da je pronašla ljubav, i to s jednim Dalmatincem, no sada je ponovno slobodna i spremna za novu romantičnu potragu u kojoj opet “lovi” farmera! Njezin muškarac iz snova je, ističe, sportski tip s bradom, između 50 i 60 godina, obrazovan, vrijedan, druželjubiv, aktivan.

Milena za sebe kaže da je direktna, otvorena, spontana, empatična, perfekcionistica koja puno analizira. “Ponosna, snažna, domaćica, majka, borbena… Puno epiteta muževnih u liku jedne žene”, opisala se za RTL. Svestrana kandidatkinja može se pohvaliti brojnim hobijima, među kojima su planinarenje, pisanje poezije, slikanje, ali i joga, bioenergija i meditacija.

Exit mobile version