Prati nas

Show

Povratak veteranke

Vesna se vraća: S mlađima sam opuštenija, teško je naći iskrenoga

Vesna se u zbiljokazu pokazala kao vrlo direktna i odlučna u zavođenju, no kad je riječ o taktikama, ističe, idealan recept ne postoji.

Objavljeno

|

RTL-ov show 'Ljubav je na selu' uzburkava strasti na društvenim mrežama zbog kontroverznog para - Vesna (52) i Ivan (30). Njihova veza i komentari izazivaju rasprave o dobnoj razlici i ljubavi u 21. stoljeću.
scr: RTL

Kao i svake sezone dosad, u najgledaniji ruralni zbiljokaz vraćaju i neka poznata imena, dame koje od ljubavne potrage pred kamerama ne odustaju. Jedna od njih je i 52-godišnja Vesna Vuković iz Varaždina, javlja RTL.

Gledatelji je se itekako dobro sjećaju iz prošle, 16. sezone “Ljubavi na selu” kada je bila na imanju tada najmlađeg farmera Ivana Detkovića (30). Vesna i Ivan zbližili su se već na prvom zajedničkom tulumu sezone, iako je ona ljubavno pismo pisala farmeru Miji. Kad s Mijom nije uspjelo, iznenadila je Ivana filmskim dolaskom u kanuu.

Unatoč priličnoj razlici u godinama, Ivan i Vesna našli su zajednički jezik i dobro se zabavljali, a padale su čak i pusice. “U mlađem društvu se osjećam opuštenije, čak i neke razgovore mogu lakše i jednostavnije voditi nego sa starijima”, kazala je tada Vesna, no s Ivanom je sve ostalo samo na prijateljskoj razini.

Oglas

Sada temperamentna i zgodna Vesna ponovno stiže u novu sezonu, spremna za nova poznanstva i nove ljubavne iskrice. Pred kamerama se, ističe, osjeća opušteno jer je iskrena i nikad ne glumi. Iza nje je jedan brak koji je trajao 25 godina, a ima i troje djece. Sebe opisuje kao iskrenu, šaljivu, komunikativnu i simpatičnu osobu, koja je mlada duhom, voli se zabavljati i upoznavati nove ljude. Slične osobine voljela bi i od budućeg partnera.

Vesna se u zbiljokazu pokazala kao vrlo direktna i odlučna u zavođenju, no kad je riječ o taktikama, ističe, idealan recept ne postoji: “Vidiš kako te gleda, dođeš malo kod njega, koketiraš s njime. Nemam nikakve taktike ni strategije. Na silu ne mogu nikoga zavesti, na silu ne ide ništa”, kaže.

Prema njezinu mišljenju, temelj svake dobre veze i braka su povjerenje i iskrenost. “Da budemo iskreni jedni prema drugome, a ne da si muljamo. Danas je jako teško naći iskrenu osobu s kojom bi mogao podijeliti život”, zaključuje.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.