Prati nas

Show

Voli ragbi

Pokos potvrdila prekid: ‘Ne razumijem interes javnosti za moj privatan život’

Ako je romansa s ragbijašem završila, ne znači da je ragbi i dalje ne privlači, kazala je voditeljica koja u zadnje vrijeme oduševljava javnost dugo čekanim hitom ‘Žena od afera’.

Objavljeno

|

Vlatka Pokos, poznata hrvatska pjevačica i voditeljica, otkriva svoj život u Dublinu te uspomene iz glazbene karijere 90-ih. Razgovarajući za Gloriju, ističe ljepotu inspiracije koju je pružio irski mentalitet. Kroz anegdote poput snimanja hitova "Metak" i "Ne tražim ništa", dijeli svoje iskustvo i zahvalnost za podršku svojih obožavatelja, ističući spontanost i strast u svom radu.
foto: Vlatka Pokos/Instagram

Omiljena hrvatska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (54) objavila je na svom Instagram profilu da je njezina romansa s bivšim ragbijašem Većeslavom Holjevcem završena. Pokos je istaknula kako su ostali u prijateljskim odnosima i da nitko nikoga nije pokušao kontrolirati, naglašavajući da zreli ljudi to ne rade.

Potaknuta sugestivnom objavama različitih portala, Pokos je napisala: “O njemu mogu reći sve najbolje. Ponekad se u životu sretne dvoje dobrih ljudi, no to ne znači da su dobri i zajedno.”

Osim što je otkrila detalje o prekidu veze, Pokos je komentirala i veliki interes građanstva za detalje iz njenog života. “Nikad neću razumjeti interes javnosti i medija za moj privatan život ali eto, enigma je riješena. Uostalom, u Hrvatskoj za mene, za sada, nema mjesta u profesionalnom smislu stoga sam opet napustila Lijepu Nasu.”

Oglas

Voditeljica je istaknula važnost slobode i samostalnosti u svom životu, dodajući da njezina sreća i ispunjenost ne ovise o ljubavi muškarca. “Život u dvoje može biti lijep ali nikako pod svaku cijenu. Isto tako, sreća i ispunjenost jedne zrele žene, poput mene, odavno ne ovisi o ljubavi muškarca. Najviše od svega na svijetu volim i cijenim svoju slobodu i samostalnost!” Na kraju objave, Pokos je spomenula njen interes za ragbi nije minuo.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.