Prati nas

Stil i ljepota

Kolinda Mijau-Kitarović

Kakva maca! Bivša predsjednica u znakovitoj majici očarala svijet

Samo jedna fotografija bila je dovoljna da se komentatori diljem svijeta slože oko fantastičnog izgleda nekadašnje hrvatske predsjednice. Dapače, mnogi su poželjeli da postane njihova premijerka; od Šri Lanke do Afganistana.

Objavljeno

|

Kolinda u Meow majici
foto: Kolinda Grabar-Kitarović

Bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, privukla je pažnju javnosti objavom fotografije s kojoj se oprostila od Pariza i Olimpijskih igara. Pozirala je ispred slavnog Slavoluka pobjede, a društvo joj je pravio suprug Jakov Kitarović. “À bientôt Paris! See you soon!” napisala je uz fotografiju.

Kolinda je za ovu priliku odabrala jednostavan, ali upečatljiv outfit. Nosila je crne hlače i crnu majicu kratkih rukava s natpisom “Mijau” (eng. Meow), koju je upotpunila maramom s crveno-bijelim kvadratićima vezanom oko vrata. Nikad vitkija predsjednica tako je sportskom elegancijom i domoljubnim detaljem istaknula svoju zanosnu figuru, a mi bismo rekli i da je potpuno opravdala natpis koji je nosila na grudima.

Majica koju nosi, istražili smo, dostupna je za kupnju na Amazonu po cijeni nešto manjoj od 20 eura (bez dostave), a dolazi u nekoliko osnovnih boja. Ova jednostavna, ali efektna kombinacija oduševila je pratitelje na društvenim mrežama, koji su pohvalili njezin stil i izgled.

Oglas

“Šaljem vam veliki čvrsti zagrljaj”, napisao je obožavatelj Alfredo iz Meksika. “Dođi u Švedsku i postani naša premijerka, trebamo te!” riječi su Kristera iz Švedske. “Kolindi jednostavno pristane Pariz”, komentirao je Lucas iz francuske prijestolnice.

I hrvatski komentatori uglavnom su komentirali predsjedničinu ljepotu i skladnost bračnog para Kitarović. Možda je to najbolje sažeo obožavatelj Berislav: “E moje cure i žene, imate primjer kako se treba odnositi prema svom tijelu i umu. Mnoge cure od 20 godina mogu se sakriti.”

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.