Prati nas

Vijesti

Evanđelje po Luki

HSU podržao Primorca za predsjednika: Praštajte i oprostit će vam se

Kažu da je HDZ-ov kandidat Dragan Primorac znanstvenik i sportaš te daleko najbolji kandidat od svih dosadašnjih pretendenata na tu časnu i odgovornu funkciju.

Objavljeno

|

Kako HSU planira povećati svoj rejting i osigurati prelazak izbornog praga te koje konkretne političke ciljeve ističu uoči nadolazećih parlamentarnih izbora?
Veselko Gabričević (scr: HRT)

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) podržala je kandidaturu Dragana Primorca za predsjednika RH. Time je vodeća umirovljenička stranka nastavila pružati potporu vladajućem HDZ-u. Za Primorca kažu da je daleko najbolji kandidat za tu funkciju, ali i upozoravaju da je nakon objave postao meta napada.

“Zbog toga će ovaj znanstvenik svjetskog glasa, europski orijentiran, uvažavan i cijenjen u brojnim znanstvenim i kulturnim krugovima dostojno predstavljati našu državu u svijetu”, smatraju iz HSU-a.

No upozorili su da je ulazak bilo koje osobe u političke vode u Hrvatskoj najveći okidač svim dežurnim mrziteljima i kritičarima da krenu u akciju te da se upravo to dogodilo i Primorcu, koji je nakon objave o kandidaturi postao glavna meta napada i omalovažavanja.

Oglas

“Zbog toga pojedince koji kontinuirano truju medijski prostor možemo samo uputiti na Lukino evanđelje u kojem kaže: ‘Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se'”, naveli su. IZ HSU-a su rekli da su to razlozi zbog kojih Primorac ima njihovu neupitnu podršku kao jedne od najstarijih političkih stranaka u Hrvatskoj za umirovljenike.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.