Prati nas

Show

Sretan je

Fatalni Milko (73): Zabavljam se s bivšom suprugom, druge me ne zanimaju

Tražim ženu koja zrači pozitivnom energijom. Iz te energije, ona dobije i sve ostale atribute, izjavio je pri ulasku u popularni zbiljokaz.

Objavljeno

|

Iako nije pronašao ljubav u RTL-ovom zbiljokazu, ljubav ga je dočekala po izlasku iz emisije. Ponovno se zbližio s bivšom suprugom.
Milan Ercegović (scr: RTL)

Milan Ercegović zvan Milko osvajao je dame u ruralnom zbiljokazu “Ljubav je na selu” , a za Šibenčaninom su poludjele sve kandidatkinje. Ljubav nije pronašao, a za RTL.hr je otkrio kako je sada i kako provodi dane te je li napokon pronašao ljubav.

“Super sam, lijepo se provodim. Odmaram se i baš čekam prijatelje da se dogovorimo što ćemo pojesti i kada ćemo na plažu”, otkrio je veselo Milko, koji je ovaj tjedan proslavio 73. rođendan. “Roštiljali smo, bilo je puno prijatelja i jako je lijepo bilo. Malo smo i zapjevali”, otkrio je.

Što se pak ljubavnog života tiče, Milko je priznao kako ima mnogo obožavateljica. “Javlja mi se puno gospodična, međutim nisu mi interesantne. Imam jednu prijateljicu s kojom tu i tamo popijem kavu, malo popričamo, no nije došlo do nikakvog bliskog susreta”, priznao je.

Oglas

Dodao je kako je u odličnim odnosima s bivšom gospođom. “To je zapravo bivša i sadašnja gospođa. Često odemo na večeru, ima 59 godina i savršeno izgleda. U jako smo dobrom odnosu i druge me ne zanimaju”, priznao je.

Milko je umirovljeni pomorac koji je radio kao mehaničar za nekoliko kompanija te brodom obišao cijeli svijet, no uvijek ga je natrag vukao rodni grad. Još jedna velika Milkova ljubav je kuhanje, a to je i pokazao u RTL-ovim kulinarskim showovima, a dodaje kako je na pohvale bliskih ljudi za svoje specijalitete već dobro navikao.

“Za svoje godine, koliko ih imam, moj životni metabolizam izgleda dosta mlađe u odnosu na moje godine, daju mi oko šezdeset godina. Ipak, volio bih da su mlađe, da mi daju inspiraciju da ja budem u elementu. Između 45 i 50 godina bilo bi idealno. Tražim ženu koja zrači pozitivnom energijom. Iz te energije, ona dobije i sve ostale atribute, izjavio je prije dvije godine.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.