Show

Brankica progovorila o teškoj situaciji, otkrila je i planove za ljeto

Ispričala je o tome kako se nosi s gubicima koji su sastavni dio njenog posla te zašto je u potrazi za novim poslom.

Objavljeno

|

Nije novost da će simpatična Brankica Kobasić okušati treću sreću i tražiti srodnu dušu među farmerima 17. sezone ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”. No prije početka emitiranja novih uzbudljivih sezona ova njegovateljica otkrila je kako će provesti ljeto.

“Planiram na more idući tjedan na otok Rab. Bila sam ondje do sada tri puta i jako mi se sviđa. Ići ću sama jer mi baš treba odmor od svega”, ispričala je za RTL.

Osvrnula se na svoju svakodnevicu. “Moji dani su uglavnom radni, ali sada odmaram i tražim posao. Dugo godina sam njegovateljica i volim svoj posao. Imam veliku empatiju prema starijim osobama kojima treba pomoć i njega. Meni nije teško ni psihički ni fizički raditi taj posao. Sretna sam kad vidim da sam pomogla starijima u svakom pogledu”, rekla je Brankica.

Otkrila je i tužan razlog potrage za novim poslom. “Nažalost, umro mi je pacijent kod kojeg sam radila godinu dana”, objasnila je. Istaknula je da se naučila nositi s takvim teškim situacijama. “Ljubav prema poslu nadvlada takve trenutke”, rekla je Brankica.

Otkrila je s kime se čuje od kandidata iz ranijih sezona. “Čujem se s Mijom, Rivom, Irenom i Marijom. Uglavnom, više se čujem nego se ne čujem s kandidatima”, rekla je Brankica.

Exit mobile version