Prati nas

Vijesti

Utrka za Pantovčak

Stranka umirovljenika (SU) podržava Milanovića u lovu na drugi mandat

Nakon što je u koaliciji Umirovljenici zajedno podbacila na dvama izborima, Stranka umirovljenika sada svoju potporu daje Zoranu Milanoviću na predstojećim predsjedničkim izborima.

Objavljeno

|

Zašto se uvodi 13. mirovina?
Lazar Grujić (scr: N1)

Predstavnici Stranke umirovljenika (SU) razgovarali su s predsjednikom Zoranom Milanovićem o podršci koju će mu dati za osvajanje drugog petogodišnjeg mandata. Riječ je preliminarnim razgovorima, potvrdili su iz te stranke koja je Milanovića podržala i prije pet godina.

“U očekivanju da se predsjednički kandidati ohrabre i uđu u političku borbu s Milanovićem, Stranka umirovljenika se na ovaj potez odlučila jer je zaključila da se u Hrvatskom saboru ni nakon više od sto dana od izbora ne vide ni naznake da se stranke vladajuće koalicije imalo bave pitanjima mirovinske reforme i općenito poboljšanja položaja građana treće životne dobi”, priopćila je ta stranka.

Podsjetimo, stranka umirovljenika je neparlamentarna stranka čiji je predsjednik Lazar Grujić. na parlamentarne i na europske izbore izašla je u koaliciji Umirovljenici zajedno, koja, za sada, nije osvojila povjerenje birača.

Oglas

Vodeća stranka koja je stala iza Milanovićeve druge predsjedničke kandidature je SDP. Riječ je o stranci koja je pokušala neustavno istaknuti predsjednika Republike kao svoje prvo lice na parlamentarnim izborima, a što je zaustavio Ustavni sud.

“Kao predsjednik Republike bio je brana totalnom preuzimanju države od strane HDZ-a i da zbog svega onoga dobrog što je napravio za vrijeme svojeg mandata treba biti SDP-ov kandidat za predsjednika Republike i Milanović je SDP-ov kandidat za predsjednika Republike, a vjerujem da će uskoro slijediti podrška i drugih stranaka”, poručili su s Iblerova trga.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.