Prati nas

Show

Moderna ljubav

Stjepan i njegova draga su u otvorenoj vezi, vide se prema potrebi

S Bahrom se, priznao je, ne čuje. Naime, promijenio je mobitel i tako je ostao bez imenika u kojem su mu bili važni brojevi telefona.

Objavljeno

|

Stjepan Runtas ljubi rukometašicu. Konačno je sretan u ljubavi.
Stjepan Runtas (scr: RTL)

Farmer Stjepan Runtas (68) iz 16. sezone ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” prije nekoliko mjeseci otkrio je da je u sretnoj vezi s gospođom, bivšom rukometašicom, koju je upoznao u trgovačkom centru u Zagrebu. “Imam dug jezik i ona je pala na moje riječi”, ispričao je farmer tada.

Stjepan je sada za RTL otkrio traje li još njegova ljubavna sreća s gospođom iz Zagreba i jesu li bili zajedno na moru. “Držimo se. Sastajemo se. Jedno drugome dolazimo”, ispričao je.

Kaže kako su bili skupa na moru. “Bio sam ove godine 46 dana u svojoj vikendici na Pagu. Sad je moja obitelj ondje”, rekao je Stjepan.

Oglas

Otkrio je da se čuje s Blankom i Antonijom, a s jednom od njih ima i dogovor, no nije htio otkriti o kojoj se radi. “Trebali bismo se vidjeti. Vidjet ćemo hoće li se to dogoditi”, rekao je farmer. Na pitanje je li njegova draga zbog toga ljubomorna, tvrdi da nije. “Ona je svoja, ja sam svoj. Čujemo se, vidimo se. Slobodni smo oboje. Imamo otvorenu vezu. Među nama vlada demokracija”, objasnio je.

Ističe kako ni on nije ljubomoran na ništa. “Ja ne ovisim o tebi, ti ne ovisiš o meni”, rekao je. Čuje se i s farmerom Mijom Bošnjakom, a otkrio je zašto nije bio okupljanju ekipe iz 16. sezone. “Bio sam kod jedne gospođe pa nisam mogao doći”, rekao je Stjepan. Otkrio je da se s Bahrom ne čuje jer je izgubio njezin broj. “Ona se meni ne javlja, a ja sam promijenio mobitel i nestali su mi neki brojevi”, rekao je farmer. 

Kaže kako se sada kod kuće bavi košnjom jer ima puno trave, brine o vrtu, zalijeva cvijeće i gleda televiziju. “Meni nikad bolje. Većinu dana sam u kući, ali otvorim sve i ugodna je temperatura”, ispričao je za RTL.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.