Prati nas

Show

Ljubav je na selu

Omiljena Brankica vraća se na male ekrane: Treća sreća, bit će svačega!

Ostat će svoja, obožavateljima poručuje simpatična Brankica. Novi farmer joj se, dodaje, jako sviđa.

Objavljeno

|

Brankica Kobasić (59), poznata iz 'Ljuba je na selu', dijeli intimnu priču za RTL. Ispovijeda se o gubitku supruga, svojoj ljubavi prema pomaganju, i putu od trgovačke škole do posla njegovateljice. Otkriva tragičan odlazak supruga, borbu s gubitkom, i kako je pronašla novi smisao života.
Brankica Kobasić (scr: RTL)

S nestrpljenjem očekujemo 17. sezonu ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu” koji se najesen vraća na male ekrane. Iako se obožavatelji nadaju da će se Bahra Zahirović predomisliti i vratiti u popularni show, RTL je objavio povratak druge, također omiljene, veteranke. Treću sreću će pred kamerama potražiti zgodna njegovateljica Brankica Kobasić (60).

Farmer kojemu je odlučila poslati ljubavno pismo ove sezone osvojio ju je, kaže, simpatičnošću, karakterom i smirenom energijom, a iskrica je bilo s obje strane, javlja RTL.

“On mi je već slao signale na speed dateu, malo smo razgovarali, otvoreno mi je rekao da mu se sviđam. Mislila sam da će ga moje godine pokolebati, ali ništa to ne znači. Ali znate kakvi su muškarci, vrlo prevrtljivi, tu može biti svašta”, najavljuje oprezno.

Oglas

Brankica ističe kako će i u ovoj sezoni ostati takva kakva jest, a ima i poruku za konkurenciju. “Dobra sam kao kruh, ali ako vidim da je netko bezobrazan, onda pucam. Nisam ljubomorna, ali ne volim podbadanja. Ako vidim da trza na mene, volim se boriti, ali neću pritom nikog omalovažavati, lagati, širiti tračeve, to ne. Ali na sebe ne dam. Neću se mijenjati jer ne znam muljati ni glumatati”, poručuje.

Ova simpatična njegovateljica u sretnom je braku bila 25 godina te ima tri sina, a nakon smrti supruga, imala je još jednu dužu vezu. Od ljubavi, kaže, nikad ne misli odustati.

“Ja sam stvarno osoba koja nikad ne gubi vjeru u ljubav i dok god imam potrebu imati nekoga uza sebe, ja ću tražiti. Drago mi je da sam ponovno tu u novoj sezoni showa”, ističe Brankica te zaključuje: “Nadam se da će stvarno biti treća sreća. U nadi je spas! Farmer kojem sam pisala mi se jako sviđa. Treba ga malo usmjeriti i probati s njim naći neku zlatnu sredinu. Bit će tu svašta!”

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.