Prati nas

Mozaik

Odvažite se otići na bajkoviti izlet u Italiju, Austriju ili Sloveniju za 27 eura

Tu smo da vas ovog ljeta, zbog odmora za dušu i tijelo, nagovorimo na barem jedan dan izleta. Nakon hrvatskih morskih destinacija koje smo vam preporučili, možete izabrati i neki od izleta po široj regiji. U ponudi ih tijekom gotovo cijele godine imaju brojni turoperatori odnosno agencije.

Objavljeno

|

Jeftini izleti za umirovljenike.
foto: G.C./Pixabay

Prije nekoliko dana pisali smo gdje i za koliko novaca iz raznih gradova Hrvatske možete putovati na jednodnevni izlet u Istru i na Kvarner. Sada saznajte i koja fantastična mjesta možete organizirano obići u inozemstvu već za 27 eura.  

S Jakopić Travelom možete putovati u Graz gdje ćete, osim razgleda grada, posjetiti i tvornicu čokolade Zotter, a sve to za 27 eura. Na mađarski Balaton i uživanje u čarima najvećeg jezera u Srednjoj Europi, s njima možete otići za 32 eura, a na Bled i Bohinj podno slovenskih Alpa za 35 eura. Venecija i otoci lagune od vas su pak udaljeni 47 eura.

S agencijom Najjeftinija putovanja možete otići u Trst i usput posjetiti dvorac Miramare za 36 eura, Padovu možete razgledati za 47 eura, a Budimpeštu za 42 eura. Ako želite doživjeti slovensku obalu, izlet u Portorož košta 34 eura. Sve popularniji Put među krošnjama, uz razgled Maribora, možete doživjeti za 27 eura.

Oglas

U Salzburg s razglednom dvorca Werfen možete za 52 eura otići s Autoturistom. Oni će vas odvesti primjerice i u Bosnu i Hercegovinu, u pitoreskni Bihać te Nacionalni park Una, a sve za 32 eura.

Smart travel vodi vas na vožnju jednom od najljepših alpskih cesta Grossglockner. Oduševite se pogledom na impresivni istoimeni najviši vrh Austrije za 49 eura.

Jezera Julijskih Alpa s Črnja Toursom možete razgledati za 38 eura, a ako među našim umirovljenicima ima i onih avanturističkog duha, s njima mogu doživjeti i zabavni park Gardaland za 45 eura, s. tim da ulaznicu plaćate posebno.

Iz Slavonskog Broda s Brod toursom za 45 eura možete posjetiti Sarajevo, gdje ćete razgledati znamenitosti, a ako vam zamirišu, i povoljno pojesti ćevape.

Gdje ste od navedenih destinacija bili? Što bi preporučili našim čitateljima?

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.