Prati nas

Show

Tihana Harapin Zalepugin

‘Nemam ni djece ni rodbine, ali nisam usamljena. To je sloboda’

Rođendan pokojnog supruga obilježila je na Hvaru, otoku koji je imao posebno mjesto u njihovom životu.

Objavljeno

|

Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica, kritizirala je neukusno odijevanje mladih.
Tihana Harapin Zalepugin (foto: privatni album)

Naša najpoznatija modna agentica Tihana Harapin Zalepugin ljeto tradicionalno provodi na Hvaru. Na otoku je, javlja Dnevnik.hr, prošli tjedan na poseban način obilježila 93. rođendan svojeg voljenog supruga. Podsjećamo, legendarni voditelj, Saša Zalepugin, preminuo je prije dvije godine.

“Imali smo na meniju ono što je on najviše volio, to nisu bile riblje stvari. Držim se, idem dalje. Imali smo lijepi život, ali evo, nebo je htjelo da se malo razdvojimo”, kazala je. “Znate, ja sam fakat ostala sama. Nemam roditelje, nemam djece, nemam rodbine, nemam ništa, ali ne mogu reći da sam usamljena. Ja sam to nazvala slobodom.”

Snagu pronalazi u poslu koji s velikim žarom radi već 31 godinu. O mirovini još uvijek ne razmišlja. “Saša nije imao lošu mirovinu i neki mi savjetuju da uzmem njegovu. Ali što bih radila? Volim raditi, ali ima ljudi koji su cijeli život radili ono što ne vole i mirovina im je zaštita od svog zla koje su trpjeli 40 ili 45 godina”, izjavila je jesenas za Jutarnji list.

Oglas

“Ja nisam uzimala tablete za smirenje. I nisam se nikome obratila za pomoć bez obzira na veliku tugu koju nosim. U tom smislu sam sama na sebe jako ponosna. Ponekad ste naporni sa svojom tugom. U javnosti više ne želim toliko pričati da sam sama i da moga Saše više nema. Ostavljam tugu za svoja četiri zida. Pričanje o tome je nekada teško, a nekada pomaže. Ponekad si pomislim čemu sve to, pa se onda brzo saberem i pomislim da je život preda mnom”, kazala je.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.