Prati nas

Show

Na pučini plavoj

Ne, to nije burkini! Josipa Lisac ima poseban outfit za plažu, znamo i zašto

Prilikom uživanja u moru, Josipa se drži striktnog režima čuvanja od sunca. Umjesto da se razgoliti, pokrije se od glave do pete.

Objavljeno

|

Josipa Lisac u moru.
scr: Josipa Lisac/Instagram

“Avantura s prijateljicama Sonjom i Maddalenom na pučini mora i susret s delfinima” Napisala je to omiljena hrvatska pjevačica Josipa Lisac (74) u opisu videa kojeg je jučer podijelila na Instagramu.

Scena je snimljena na Jadranu, a prikazuje radosnu divu kako pluta na pučini držeći se za šareni “šlauf” dok izvodi gotovo baletne pokrete vitkim nogama. Usudili bismo se reći, poput kakve novovjeke Ester Williams ili barem jadranske sirene.

No, komentatore se posebno dojmila njena odjeća za plažu. “Trebala je obuci astronautsko odijelo da slučajno kap vode ne bi pala na nju.” “Je li to burkini?” “Muka mi je od tih odijela.” “Zašto se ne naučiš plivati?” To su samo neki od komentara koje su ispisali neuki zlobnici kojima ni vjenčana odijela i haljine nisu stajali tako dobro kao “ronilačko odijelo” našoj proslavljenoj umjetnici.

Oglas

Naime, i prilikom uživanja u moru, Josipa se drži striktnog režima čuvanja od sunca. Umjesto da se razgoliti, pokrije se od glave do pete. Njezin kupaći kostim više je nalik opravi za vježbanje. No kako god da se zvao, Josipa ga nosi senzacionalno.

“Ja se na plaži ne sunčam. Izbjegavam to jer volim svoj lijepi, bijeli ten”, objasnila je prije desetak godina tajnu svoga famoznog izgleda. Uostalom, uvjerite se sami.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.