Prati nas

Show

Ruralni zbiljokaz

Na ekrane se vraća bajkerica Marija (63): ‘Ne napadam, ne grizem!’

Ova umirovljena zaštitarka gledatelje je osvojila svojim izravnim nastupom, a mnogi je pamte po strastvenom cjelovu kojeg je priuštila stidljivom Slovencu Jožefu.

Objavljeno

|

Marija Banović (scr: RTL)

Kako se primiče jesen, RTL otkriva sve više detalja o natjecateljicama ruralnog zbiljokaza “Ljubav je na selu”. Tko su djevojke koje će osvajati farmere, još uvijek u potpunosti ne znamo, ali znamo da da će i u 17. sezoni biti povratnica.

Kako smo već javili, obožavatelje je razveselila najava povratka zgodne veteranke Brankice Kobasić (60) koja je prošle sezone zavodila bajkera Miju Bošnjaka (59). No nije ona jedina od njegovih djevojaka koje ćemo opet gledati. Prema ficlekima koje ovih dana objavljuje RTL, posve je izvjesno da se vraća i bajkerica Marija Banović (63) iz Graza.

“Ne napadam, ja ne grizem!” poručuje ova baka i umirovljenica u najavi nove sezone iz koje je vidljiva i promjena imidža. Naime, Marija je obojala kosu u modru boju, čime je dodatno naglasila svoj nekonvencionalni šarm.

Oglas

Podsjetimo, Marija je osvojila je pozornost gledatelja svojim nefiltriranim nastupom, a prošle sezone je pokušala osvojiti srce bajkera Mije. No nije imala šanse pored Brankice, nakon čega se otisnula na na grunt Slovenca Jožefa iz Šmarja pri Ješah.

Zahvaljujući tomu, još i danas se prepričava strastveni francuski cjelov koji je priuštila svom domaćinu. “Malo se iznenadio kad sam mu uvalila jezik. Njemu su se noge odsjekle kao kad smo došle na farmu”, podrugljivo je tada komentira stidljivog Jožefa. O svojoj neposrednosti Marija kaže: Uvijek sam bila oštra na jeziku, tučem direktno što mislim, a za laži razapinjem.” Što se muškaraca tiče, objasnila je da voli “prave krupnije i jače” muškarce. Nadamo se da će u ovoj sezoni osvojiti baš takvoga.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.