Prati nas

Show

Brak na prvu

Milan je našao sreću, njegova nova djevojka nije dobra s Gordanom

Milanova nova partnerica, tvrdi Gordana, ljubomorna je na nju. Toliko da se mašila Milanovig mobitela i na njemu blokirala Gordanu.

Objavljeno

|

Milan i Gordana nisu više u dobrim odnosima.
Gordana Gašparić Vrbljanin i Milan Tokić (foto: GGV/Facebook)

Sjećate se Gordane i Milana? Bili su u prvoj sezoni sociološkog eksperimenta “Brak na prvu”, a njihov odnos bio je predivan – prijateljski i pun poštovanja, no i to se izokrenulo i sada nemaju nikakav kontakt, javlja RTL.

Kod Milana ipak ima lijepih vijesti budući da je nakon showa upoznao svoju sadašnju partnericu, gospođu Miru. Prošle je godine javno obznanio kako je u vezi, a ona mu je komentirala promijenjen status. “Malo smo se ohrabrili”, napisala je na Milanovu javnu objavu i dodala: “Milan me zamolio da to objavim, da ne bi naši dušobrižnici pisali da je to mimo njegove volje i znanja”, naglasila je.

Inače, Mira i Gordana nisu u dobrim odnosima. “Njegova partnerica me blokirala na društvenoj mreži, a kad sam to rekla prošle godine, nazvala me i tvrdila da nije”, ispričala je Gordana nedavno za RTL.hr.

Oglas

“Znam da se Milan u takve stvari ne razumije. Ne znam zašto je njegova partnerica ljubomorna na mene. U ‘Braku na prvu’ smo se samo poljubili u obraz. Bilo mi je prekrasno u showu, nikad to neću zaboraviti. Milan je divan čovjek. Nismo rekli ništa ružno jedno protiv drugog. Što ja mogu što je njegova partnerica ljubomorna na mene?” upitala je Gordana.

“Puno smo razgovarali i on, kao i većina muškaraca, mislio je će se već prve noći brak konzumirati. No to se, naravno, nije dogodilo. Moram priznati da mi je to umanjilo izgleda da budem s njim bliskija nego što sam bila. Iznenadila sam se da jedan stariji muškarac ima toliko malo saznanja o ženama. Njegovo saznanje svodilo se na to da žena želi isto što i on te mu nije bilo jasno zašto nije tako. Da nije od prvog susreta inzistirao na tome, vjerujem da bih mu poklonila puno više pažnje, a u mojim očima bi bio potencijalni partner za nešto više od prijateljstva”, objasnila je Gordana 2020. godine nakon završetka emisije.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.