Prati nas

Povjerljivo

Protiv svih

Ljubica (73): ‘Zbog veze s oženjenim sestra mi je rekla da joj ne dolazim na sprovod’

Zabranjene ljubavi u trećoj životnoj dobi česta su nam tema, ta mnogi nam se žalite da zbog zaljubljenosti nailazite na nerazumijevanje okoline. Najviše vas, povjeravate nam, boli odbacivanje od strane bližnjih, što se dogodilo i našoj čitateljici Ljubici.

Objavljeno

|

Prije devet godina, gospođa Ljubica se zaljubila u mlađeg muškarca, suočavajući se s obiteljskim dramama i lažima. Saznajte više o njenoj hrabroj priči.
ilustracija: S. Bura/mj

Prije devet godina, gospođa Ljubica ni sama nije znala što ju je snašlo. Sjeća se samo slatke zaljubljenosti i teških drama koje joj je zbog toga priređivala obitelj. Kad se zagledala u mlađeg muškarca, imala je 64 godine, zrela za mirovinu s glavom u oblacima.

“Želim s vama podijeliti i moj slučaj. Prije devet godina zaljubila sam se u 11 godina mlađeg muškarca. Ja sam imala 64, a on 53 godine. Bilo je to u vrijeme kad je već bio otišao od supruge, s kojom više nije mogao nastaviti živjeti jer brak nije funkcionirao”, objašnjava nam u uvodu pisma.

Nesretan početak sretne ljubavi

Uslijedilo je nešto što nitko nije očekivao, a kumovalo je velikim nevoljama u raju. “Njegova supruga se nažalost naglo razboljela i nakon svega nekoliko mjeseci nakon što mi počeli živjeti zajedno, preminula je od raka.”

Oglas

“Dok je bolovala i liječila se, trudila se zagorčati nam život. Svima je govorila pogrdno o nama, a za njega je rekla da ju je napustio kad je saznao da je bolesna. To nije istina jer je ona bila u najboljem redu i činila se zdravom kad je on otišao od nje”, opisala nam je nesretan slijed događaja od prije devet godina.

Na sve to, blaćenju tada novopečenog para priključila se i njezina najuža rodbina. “Moja sestra me se odrekla bez pogovora čim je saznala da sam s njim u vezi. I moj brat je pao na sve te laži i više se nikad nije htio družiti sa mnom. Stvari su otišle toliko daleko, da mi je sestra poručila da joj ne smijem doći ni na sprovod“, povjerava nam gospođa Ljubica što joj već gotovo desetljeće leži na duši.

“Tužno je koliko su ljudi spremni gurati svoje nosove u tuđe guzice. A moram vam priznati da sam još uvijek sretna s ovim čovjekom, iako su mi svi prognozirali da će me vrlo brzo napustiti”, doznajemo od ove hrabre žene koja nije dopustila da joj okolina stane na put ka sreći.

Zanima nas vaša priča

Želite li i vi, posve anonimno, podijeliti svoje iskustvo i viđenje ove teme s nama i našim čitateljima, možete to učiniti putem web obrasca Povjerljivo. Napišite svoju priču!

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.