Prati nas

Vijesti

Opatija

Drska umirovljenica (83) izazvala kaos u policijskoj postaji, kažnjena je

Zbog počinjenog prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, 83-godišnjakinja je prekršajno sankcionirana.

Objavljeno

|

Žena je pokušala s psom ući u policijsku postaju.
ilustracija: S. Bura/mj

Možete li s psom ući u policijsku postaju? Ne, ako je suditi prema priopćenju Policijske uprave primorsko-goranske, a jedna je umirovljenica čak i kažnjena jer nije poštovala to pravilo.

Naime, 83-godišnja žena je prekršila javni red i mir kada je uvela psa bez brnjice u hodnik policijske postaje u Opatiji. Kad su je policijski službenici upozorili i zamolili da izađe iz hodnika te psa priveže izvan policijskih prostora, ignorirala je njihovu zamolbu i drsko im odgovarala.

Štoviše, psa je zavezala na ulazna vrata postaje i time spriječila ulazak i izlazak stranaka, ali i izazvala strah kod pojedinih građana kojima nije milo prolaziti pored pasa. Kako je priopćila policija, 83-godišnjakinja je uporno odbijala upozorenja i zapovijedi policijskih službenika pa je tek nakon naredbe da će biti uhićena odvezala psa s vrata postaje i udaljila ga iz policijskog prostora.

Oglas

Zbog počinjenog prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, 83-godišnjakinja je prekršajno sankcionirana. Primorsko goranska policija pak podsjeća sve građane da je zabranjen ulazak sa životinjama u prostorije državnih institucija.

“K tome ih pozivamo da svoje životinje drže pod nadzorom, posebice pse u šetnji na otvorenom, kako ne bi slučajno ozlijedili djecu ili druge osobe u blizini”, stoji u priopćenju.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.