Show

Brankica poručila zlobnicama s Facebooka: ‘Osmijeh mi ne možete oduzeti’

Zvijezda ruralnog zbiljokaza postala je, ne svojom krivicom, meta zlobnica s društvenih mreža. Kratkom video porukom obratila se onima kojima je ogovaranje životni stil.

Objavljeno

|

Njegovateljica Brankica Kobasić okušat će treću sreću i tražit će srodnu dušu u novoj, 17. sezoni ruralnog zbiljkoaza “Ljubav je na selu”. Kako je objasnila za RTL, sebe smatra odobom koja nikada ne gubi vjeru u ljubav.

“Dok god imam potrebu imati nekoga uza sebe, ja ću tražiti. Drago mi je da sam ponovno tu u novoj sezoni showa. Nadam se da će stvarno biti treća sreća. U nadi je spas!” izjavila je i zbog svega se našla na meti zlih jezika koji su i na našoj stranici Facebooka napisali brojne komentare ispunjene zavišću i zlobom.

Svojim hejterima odgovorila je kratkom video porukom kojom ih je stavila na mjesto koje im zasluženo pripada. “Imam potrebu obratiti vam se, budući da se vidjeli da sudjelujem već treći put u showu. Htjela bih reći ovim gospođama koje me kritiziraju, ovim damama koje govore da sam ljenčina, da me to ništa uopće ne dotiče jer nikome nije zabranjeno da se javi u show.”

“Prema tome, moje drage gospođe, drage dame, ako ste same prijavite se, upoznat ćete stvarno divne ljude, možda se zaljubite. Ali može vas biti sram. Ako ste vjernice morate se malo bojati i samo ću reći ovako: karma je stvarno čudo. Ne dotiče me to što pričate za mene. Ja volim sve ljude, sve ih obožavam tako da svi samo i dalje kritizirajte. Ja se samo smijem na to.”

“Idem treći put u show, možda se zaljubim, možda ne. Nebitno, ali idem. Prema tome, samo se vi ljutite. Mogu osjetiti prema nekim izjavama, nekim komentarima da vam pjena ide na usta koliko ste ljubomorne, zločeste. Kako vas Boga nije strah, drage dame? Ne možete mi uzeti moj osmijeh. Doviđenja”, poručila je Brankica. 

Exit mobile version